• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuketici Hakem Heyeti

onyuzmilyonbaloncuk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2013
256
12
38
İstanbul
selam; babam bana danismadan tvdeki sacma telefonlardan almis neyse hadi heves etti dedim geldi telefon sacmasapn bisi icine hat taktik cikardik aradim firmayi biz araciyiz deyip asil firmanin telini verdiler 2 gundur ariyorum surekli mesgul googl da baktim herkes ayni konudan sikayetci. ariyoruz surekli mesgul demisler. parasinda degilim ama cok sinir oldum. bende internet sitesinde calisiyorum boyle uyduruk is gormedim 7 gun gecmedi daha bana fatura ile mecburi yasal olan iade formu yollamislar o adrese iade etsem bidaha haber alama diye korkuyorum hakem heyetine basvurmayi dusunuyorum ya da lanet olsun diyip telefonu kirmayi planliyorum oneri dusunce tecrubesi olanlar var mi? tesekkurler

Babamda Nokia cep telefonu yüzünden tüketici haklarına başvurmuştu. Babam telefonla konuşurken aniden bozulmuş. Garantisi olduğu için aldığı yere götürmüş ama bizden kaynaklı değil sizden kaynaklı sorun diye kabul etmemişler. Babamda mahkemeye verdi ve kazandı. Babamın önüne bütün model telefonları sıralamışlar ve istediğinizi seçin demişler. Babam yeni telefonuyla döndü eve. İsterseniz bir şansınızı deneyin. Karşıda muhattap bulamamak çok sinir bozucu. Belkide bu durumda tüketici mahkemeside bir şey yapamaz. Karşı taraf yok çünkü. Siz bilirsiniz belkide sizde kazanırsınız.

tüketici hakem heyetıne basvur canım gecenlerde netten bı tişört almış bırı bı yerınde aşınma varmış onun için bıle şikayete geldıler.bence gıt basvur.

Back
X