Çamaşır ve Kurutma Makineleri tüketici mahkemesine başvuran arkadaşlar..

Superisi 2009

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2009
1.784
77
163
37
merhaba arkadaşlar lg yıkama kurutma çamaşır makinesi kullanıyorum.çok şikayetçiyim servis iki kere geldi hiçbirşey yapmadılar.oğlum ve eşim astım hastası maalesef çamaşırlar tüy ve toz içinde çıkıyor.
nereye nasıl şikayet edilir bilmiyoruz.
daha önce şikayette bulunan arkaslar varsa anlatabilirmisiiz nasıl bir yol izlediniz ..

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar lg yıkama kurutma çamaşır makinesi kullanıyorum.çok şikayetçiyim servis iki kere geldi hiçbirşey yapmadılar.oğlum ve eşim astım hastası maalesef çamaşırlar tüy ve toz içinde çıkıyor.
nereye nasıl şikayet edilir bilmiyoruz.
daha önce şikayette bulunan arkaslar varsa anlatabilirmisiiz nasıl bir yol izlediniz ..

cnm bn başvurmadım ama önce bulunduğunuz ilçenin kaymakamlığında tüketici hakem heyetine dilekçe yazıp başvurman gerekiyor oraya gttiğinde yönlendirirler seni

kaymakamlıklada ilgili olduğunu bilmiyordum..çok teşkr ederim :34:

rica ederim ne demek. aslında direk kaymakamlıkla ilgili değil. Tüketici hakem heyetii kaymakamlığa bağlıymış o yüzden. Ama bu konuyla ilgili önce o firmaya dilekçe ile başvurmanız gerekiyor. Ondan sonra hakem heyetine gitmeniz gerekiyor.Yoksa direk oraya olmuyor diye biliyorum.

rica ederim ne demek. aslında direk kaymakamlıkla ilgili değil. Tüketici hakem heyetii kaymakamlığa bağlıymış o yüzden. Ama bu konuyla ilgili önce o firmaya dilekçe ile başvurmanız gerekiyor. Ondan sonra hakem heyetine gitmeniz gerekiyor.Yoksa direk oraya olmuyor diye biliyorum.

anladım .eşimi bilgilendireyim ben ozaman inş. bu yöntem (tüketici mah.)işe yarar..:26:

kızlar hem verdiğim 2.500 tl den olucam.hemde yeni makine almak zorunda kalıcam..buyüzden korkuyorum daha önce şikayette bulunanız varsa yazın lütfen
işe yarıyormu başka yollarda varmı şikayet için

Bende ayni makinadan kullaniyorum sureklide kurutma yapiyorum dediginiz sikayetler olmadi bende cok ilginc

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bunu çok merak ediyordum.
Hiç küçültme tüylendirme olmuyormu:26:

Kucultme olmadi tuylendirme icinde penyelerin yanina aklirik yun karisimi atmiyorum hic olmadi

Ben yikama ve kurutmayi birlikte calistiriyorum ugrasmiyorum isten geldigimde bitmis oluyor

Anladım ben kurutmada ayırıyorum ama yıkamalarda sorun oluyor
Kurutmayı zaten hiç demeyeyim
Serviste ilgisiz eşimde halen şikayette bulunacak bekliyoruz onu
Büyük ihtimalle birkaç yıla değiştireceğiz

Anladım ben kurutmada ayırıyorum ama yıkamalarda sorun oluyor
Kurutmayı zaten hiç demeyeyim
Serviste ilgisiz eşimde halen şikayette bulunacak bekliyoruz onu
Büyük ihtimalle birkaç yıla değiştireceğiz

Camasirlari cinslerine gore ayirip yikayin temiz camasir tozlu cikmaz kullanim kilavuzunu okuyun tekrar bir yerde yanlis yapiyorsunuz bence servis sizin yanlisinizi bulmaz calisiyorsa degisimde yapmaz

Camasirlari cinslerine gore ayirip yikayin temiz camasir tozlu cikmaz kullanim kilavuzunu okuyun tekrar bir yerde yanlis yapiyorsunuz bence servis sizin yanlisinizi bulmaz calisiyorsa degisimde yapmaz

Tozlu değilde tüylü çıkıyor
Kıyafetlerimizin çoğu tüylendi maalesef
Ve küçülttü çoğu küçülmüş durumda en düşük seviyede çalıştırmama rağmen
Servis kazan içine çorap yada birşey kaçmış olabilir dedi
Ama ilgilenmediler benmi söküp bakıcam anlamadım

Tozlu değilde tüylü çıkıyor
Kıyafetlerimizin çoğu tüylendi maalesef
Ve küçülttü çoğu küçülmüş durumda en düşük seviyede çalıştırmama rağmen
Servis kazan içine çorap yada birşey kaçmış olabilir dedi
Ama ilgilenmediler benmi söküp bakıcam anlamadım

Anladim corap falan kacmaz neresinden kacacakki acip bakmiyomu servis
camasirlarin kullanim talimati yunluler ceker aklirikler isida dagilir tuylenir buna dikkat etseniz ben programi kendim ayarliyorum herzaman 30 da yikama yapiyorum zaman tasarrufu hep acik aklirikle yunluyu birlikte yikamayin en cok tuylenmeyi o yapiyor

Anladim corap falan kacmaz neresinden kacacakki acip bakmiyomu servis
camasirlarin kullanim talimati yunluler ceker aklirikler isida dagilir tuylenir buna dikkat etseniz ben programi kendim ayarliyorum herzaman 30 da yikama yapiyorum zaman tasarrufu hep acik aklirikle yunluyu birlikte yikamayin en cok tuylenmeyi o yapiyor

Anladım. Birde böyle deneyeyim inş faydasını görürüm
Tskr ederim yardımcı olduğunuz için :34:

Anladım. Birde böyle deneyeyim inş faydasını görürüm
Tskr ederim yardımcı olduğunuz için :34:

İnsallah gercekten sinir bozucu yasanilan durum ben gecen nevresimleri yikadim yanlislikla hirkam icine girmis yikanmis kurumus bir cikarttim hirka giyilcek durumda degil

İnsallah gercekten sinir bozucu yasanilan durum ben gecen nevresimleri yikadim yanlislikla hirkam icine girmis yikanmis kurumus bir cikarttim hirka giyilcek durumda degil

Sorma ben kurutma makinesi aldığımdan beri çamaşırım bitmiyor onu ayır bunu ayır
Yanlişlikla yıkananlar zaten sizlere ömür :1:
Ama şu yıkamada ayırmak zor oluyor

Sorma ben kurutma makinesi aldığımdan beri çamaşırım bitmiyor onu ayır bunu ayır
Yanlişlikla yıkananlar zaten sizlere ömür :1:
Ama şu yıkamada ayırmak zor oluyor

Ben camasirlari cumartesileri yikiyorum nevresimleri biriktirip atiyorum zaten kotlari atiyorum tam doldurmama gerek yok suyu kendi ayarladigi icin olanlari atiyorum kurutmasinida ayarliyorum karisik programi var onu kullanin kirisik azaltma cok uzun suruyor onu kullanmiyorum

Yunlu kurutmada hafif nemliyi secin cekmez boylece

Back
X