- 11 Kasım 2015
- 4.305
- 4.962
- 83
- Konu Sahibi iremerve1990
Herkese günaydın lütfen konum taşınmasın çünkü fikir alacağım başka kimse yok.1 yıl kadar önce İst.l isimli herkesin bildiği firmadan mutfağım için masa takımı oturma odama da köşe takımı aldım.Masanın fiyatı 2000 L Köşe takımına da 4000 L yakın para verdim.ikiside garantili ürünler.üzerinden 1 yıl geçmeden köşe takımının köşe kısmı çöktü.mutfak masasının birleşim kısmının birçok yerinde,alt kısmıda dahil kabaranlar meydana geldi.Bacaklarının boyaları attı.Firmayı aradım servis geldi eve.Mutfak masasına baktı söylediği şey kullanıcı hatası su değmiş ondan kabarmış.Sizce mutfak masasına su değmeme gibi bi ihtimal var mı dedim.üstelik iki tane çocuğum var.illaki su dökülmüştür ama hemen kurularım ve örtü sermeden asla sofra kurmam.mırın kırın ettiler isterseniz ücret karşılığı değiştirelim dediler.1 yıl olmamış üstelik garantili ürünü neden ücret karşılığı değiştireyim dedim.üstelik ürünün fiyatına yakın bir fiyat olur dediler.yani bana ürünü tekrar satacaklar.o sinirle köşe takımını göstermeyi unuttum rapor tutup gittiler.hoş onada yanlış oturmuşsunuz derlerdi ya.neyse ben daha sonra şikayet var sitesine yazdım.2 gün sonra dönüş yaptılar.söyledikleri aynı şey biz birşey yapamayız kullanıcı hatası.yahu ürün sanki kırıldı da kullanıcı hatası diyorlar.o kadar para verdiğime mi yanayım.enayi yerine konulduğuma mı yanayım.şimdi ben sonuna kadar hakkı mı aramak istiyorum.demekki ürünün kalitesizki 1 yıl olmadan bu hale geldi.ne yapabilirim tüketici haklarına gitmeyi düşünüyorum.bi fikir verin lütfen.isim yapmış firma diye güvenip aldım gerçekten paramla rezil oldum.başına böyle birşey gelen varmı.yardım istiyorum.
Son düzenleme: