- 11 Kasım 2015
- 4.305
- 4.962
- 83
- Konu Sahibi iremerve1990
-
Yok canım marka vermek yasak diye yazmadım.is.balİkea’dan mı bahsediyorsunuz?
Daha önce de köşe takımım vardı o diğer evimde şu an.yıllarca kullandım en ufak bi deforme yok.üstelik hiç bilinmedik bi firmadan almıştım.Tüketici hakem heyetine faturanız ile başburun. Bir arkadaşım aldığı koltuk takımının minderlerinde çökme var diye şikayette bulundu. Mahkemeye verdi ve kazandı. 2 yıl falan sürdü ama parasını aldı. Sizde deneyin
Valla söyledim sonuna kadar hakkımı arayacağım dedimHakem heyetine basvuracaginizi söyleyin.hemen dönüş yaparlar.
Bende hakkımı arayacağım sonuna kadar.para kolay kazanılmıyor.Tüketici hakem heyetine başvuru yapın fatura ve garanti belgeleriyle hatta fotoğraflarını da çekin haklı bulunursunuz büyük ihtimal ile bilindik bir marka olmasının da önemi yok zaten ben koltuk da değil ama Iphone da sorun yaşadım başvurdum ve kazandım vazgeçmeyin
Çok sağolun bunu öğrendiğim iyi oldu.Tuketici hakem heyetine basvurun, mutlaka sonuclaniyor esim ayakkabinin parasini aldi ona da kullanici hatasi demislerdi, hatta ister urunun yenisini isterse parasinj alabiliyorsunz ustelik firmada devlete mahkeme parasi gibi bir para oduyor...sakin vaz gecmeyin ugrasin insanlari aptal yerine koymasinlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?