• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tükürdüğümü yalamalımıyım sizce

canım boşver ya kişilere takılma işin iyiyse gir tabiki zamanla o gerginlikler elbette unutulur bence işine hemen geri dön derim onlara karşıda gayet sıcak davran bence boşver unut gitsin geçmişi

çok tesekkur ederım cevabın için ..inşallah aynı sorunları yaşamam yarın konusmaya gıdecem rabbım hayırlısını versın

Eger ise geri dönersen sana karsi cephe alinmayacaksa ve sen rahat bir sekilde isini yapacaksan bence pekte takma kafaya,yani öyle fazla gurur meselesi yapma cünkü sonucta bu insanlarin senin özel hayatinda büyük bir rolü yok ki öyle tükürdügünü yalamak olsun,

sonucta maddi zorluk cekmek kolay degil...ama kendinide ezdirme.

ıyıkı varsınız kadının benı aradıgı yok zaten arayan eşi sızce onu gordugumde konusmalımıyım..sonucta kavga ederek cıktım..

ıyıkı varsınız kadının benı aradıgı yok zaten arayan eşi sızce onu gordugumde konusmalımıyım..sonucta kavga ederek cıktım..

bence slm verip konuş canım büyüklük sende kalsın,boş ver hepimiz zaman zaman hatalar yapıyoruz o da belki sonradan tartıştığı için pişman olmuştur ,birde bu tarafından bak :9: eşi seni hiç istememiş ilsaydı adam seni tekrar geri çağarmazdı bence bu da bir pişmanlık hareketidir bence. hayırlısı olsun canım :1: :1: :1:

seni işe geri çağıran patronun sonuçta geri dönebilirsin bence ,çünkü işe de ihtiyacın varmış.ayrıca patronun eşi demi aynı işyerinde bulunuyor..

kadın calısmıyor orda ama sabahtan aksama kadar orda .bızı takıp edıyor ..mılletın dedıkodusunu yapıyor ..olay bu..

emeğin karşılığı çalışacaksın, bunda tükürdüğünü yalamak diye bişey olmaz..
patronun seni çağırdıysa, demek ortalık yatışmış,olanları unutmuş..
işine bak, çalış..kolay mı iş bulmak..:31:

mrb kızlar yaklasık bır 9 aydır bostayım maddı durumumuz gun gectıkce kotuye gıdıyor ..iş bulamıyorum..buldugum işler asgarı ucret teklıf edıyor..ben daha onceden cok ıyı bır yerde calsıyordum maasım cok ıyıydı..tabıkı patronumda ama esiyle bır turlu yıldızım barısmadı cıkarkende kavga ettım..cıktım sımdı patronum benı gerı cagırıyor..sızce ne yapmalıyım..cok caresızım..ne yapacagımı bılmıyorum cıkarkende kavgalı cıktım..sımdı gırersem nasıl bır tavırla yaklasmalıyım..sızce olurmu benım durumumda olsaydınız ne yapardınız..yardım lutfen..

bence ise devam etmelısın yapacagın bırsye yok olur boyle gergınlıkle ne yapacaksın mecbursun tukurdugunu yalamak olarak dusunme cunku sen bedava para almıyorsun emek harcıyorsun emegının karsıılıgını alıyorsun allah yar ve yardımcın olsun

benım calıstıgım ortama gore yasım cok kucuk 24
kadın agırlıklı
arada oluyor böyle garıp davranıslar ınan hıc buyutmuyorum aldıgım paraya bakıyorum
o kadar kendı halımdeyımkı kendımı yapayalnız hıssedıyorum ıs yerınden 6-7 kısıyle normal hayatta cok samımıyız
ama vasıflarımız ayrı
kımseye farkettırmıyoruz onlara neyse ıste bastakıler problem yaratıyor
ınan hanı yuzume telefonmu kapatmıyolar lafmı soylemıyolar paramı alıyorum mesaı bıttıgındede orada kalıyor
ben olsam gerı donerdım

patronun seni geri çağırdıysa demekki sen işini iyi yapıyorsun demektir. hiç düşünme canım teklifini kabul et. ama baştan patronla konuş. ben işimi yaparım ve sadece sizinle muhatap olurum. gerisi beni ilgilendirmez işyerinde çalışırken huzursuzluk ve kavga istemiyorum. bu yüzden eşinizi benden uzak tutunuz diyebilirsin. bu zamanda iş bulmak zor. şimdiden hayırlı olsun işiniz:46:

bana sorarsan dönme evet parasızlık işsizlik zor ama sonuçta sen ordan kovuldun yarın başına kakılcak bir durum olabilir asgari ücrette olsa başka yerde çalışabilirsin ama yinede sen bilirsin

Back
X