- 18 Kasım 2008
- 1.224
- 204
- 123
- 38
- Konu Sahibi OltadakiZil
..
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok tesekkur ederım cevabın için ..inşallah aynı sorunları yaşamam yarın konusmaya gıdecem rabbım hayırlısını versın
ıyıkı varsınız kadının benı aradıgı yok zaten arayan eşi sızce onu gordugumde konusmalımıyım..sonucta kavga ederek cıktım..
kadın calısmıyor orda ama sabahtan aksama kadar orda .bızı takıp edıyor ..mılletın dedıkodusunu yapıyor ..olay bu..
mrb kızlar yaklasık bır 9 aydır bostayım maddı durumumuz gun gectıkce kotuye gıdıyor ..iş bulamıyorum..buldugum işler asgarı ucret teklıf edıyor..ben daha onceden cok ıyı bır yerde calsıyordum maasım cok ıyıydı..tabıkı patronumda ama esiyle bır turlu yıldızım barısmadı cıkarkende kavga ettım..cıktım sımdı patronum benı gerı cagırıyor..sızce ne yapmalıyım..cok caresızım..ne yapacagımı bılmıyorum cıkarkende kavgalı cıktım..sımdı gırersem nasıl bır tavırla yaklasmalıyım..sızce olurmu benım durumumda olsaydınız ne yapardınız..yardım lutfen..
Arayıp seni çağıran onlar.
Hiç endişelenme,bu fırsatı değerlendir.Şimdiden hayırlı olsun