Tükürük Sevdası

eceturanci

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2015
265
173
33
Sinirlerim çok bozuk ağlamak üzereyim :( kızlar fake değilim beni bilen bilir zaten uzun zamandır burdayım. temmuz ayında evleniyorum hatta. şuan nişanlıyız. nişanlım 32 yaşında. zaten ilişkimizde cinsellik yaşayan bir çiftiz fakat son zamanlarda nişanlım bana ilginç bir teklifle geliyor... Tükürüğümden çok hoşlandığını söyledi bana ve öpüşürken ağzına tükürmemi istedi..... kafayı yemek üzereyim uzun zamandır cinsel yaşam paylaşıyoruz ve ilk defa böyle bir şeyle karşıma geldi. ne yapacağım bu adam manyak mı yoksa sapık mı? gerçekten evlenmekten vazgeçebilirim sırf bu sebeple...

Sinirlerim çok bozuk ağlamak üzereyim :KK43: kızlar fake değilim beni bilen bilir zaten uzun zamandır burdayım. temmuz ayında evleniyorum hatta. şuan nişanlıyız. nişanlım 32 yaşında. zaten ilişkimizde cinsellik yaşayan bir çiftiz fakat son zamanlarda nişanlım bana ilginç bir teklifle geliyor... Tükürüğümden çok hoşlandığını söyledi bana ve öpüşürken ağzına tükürmemi istedi..... kafayı yemek üzereyim uzun zamandır cinsel yaşam paylaşıyoruz ve ilk defa böyle bir şeyle karşıma geldi. ne yapacağım bu adam manyak mı yoksa sapık mı? gerçekten evlenmekten vazgeçebilirim sırf bu sebeple...
Degisik bir fantezi agzima baska bisey yapta diyebilirdi.Hoslanmadiginizi soylemedinizmi.

Aslında bu tip bi cinsel sapkınlık var, üstüne idrarını dışkısını yaptıranlar, ama bu durum o kategoriye girer mi psikologlar bilir heralde

midem kalktı ya. insanlar napacaklarını şaşırdı ya. bi dolu fantezi varken sen gel ağzıma tükür de. inanılır gibi değil:110::110:

Aslında bu tip bi cinsel sapkınlık var, üstüne idrarını dışkısını yaptıranlar, ama bu durum o kategoriye girer mi psikologlar bilir heralde
Aynen burada fake miydi bilmem ama bir adam esinden affedersiniz yüzüne yellenmesini istedigini söylemisti Allah ım daha nelerle karsilasacagiz

Back
X