• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüm acılarıma son nokta bu belki de...

ew_perisi

Affeyle Ya Rab!!!
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2008
259
1
96
Karabük
çok zor zamanlar geçirdim ve geçiriyorum da
sevdiğim canımdan bile çok sevdiğim insandan çevremdeki insanlardan etkilenerek vazgeçtim
sevdiğim fazlasıyla beni ihmal ediyor benim sevgime öyle güveniyordu ki nasıl olsa bırakmaz düşüncesiyle hoyratça davranıyordu
onun bu halleri çevremin gaza getirmesiyle bitti dedim, seni unutacağım dedim
tam o sırada çıkan bir talibimde aradım bu yarayı kapatacak gücü
ama her şey daha kötü oldu
kendimi sevdirmiş, umut vermiştim ama gönlümde ki adamı hiç unutamamıştım
onun acısı beni yakıp kavurmuş, ama kimseye belli etmemek için mutlu rolleri yapmıştım
bu böyle 2yıl kadar sürmüştü
aynı zamanda çok sevdiğim dediğim insan ısrarla yeter artık gel ne olur bitsin hasret diyordu
ama artık çok geçti başka biri vardı
olanları anlatmak zorunda kaldım başka biri var hayatımda düş yakamdan dedim sevmiyorum seni dedim
içim yandı yandı.... her gün biraz daha öldüm
bu olanlardan sonra durgunlaştım, mutlu rolü yapamaz oldum
geçen yıllarda hepatitb geçirmiştim annem korktu kontrole gidelim hemen dedi hastalıktan olduğunu düşündü
gittik kontrele bir dizi kan tahlili
sonuç....
kandaki lökasitte aşırı düşüklük
doktor bu iyi yada normal bir şey değil dedi
bu lösemi belirtisi şu an küçük bi bebekten daha savunmasız vücudun her türlü enfeksiyona açık dedi
ardından bir sürü soru
evet fazlasıyla yorgunluk, baş ağrısı, kanamalar, vücutta morarmalar... hepsi vardı
takatım yoktu....
belki de çektiğim acılara bu hastalık son noktayı koyacaktı
belki bu dünyada kavuşamayacaktım sevdiğime ama bu dünyanın bir de öbür dünyası vardı
korkmuyorum....
fazlasıyla şaşkınım ama nasıl bu kadar sakin olabilirdim
ama ne olacaktı ki 'O' yoksa hayatımda zaten anlamıda yoktu yaşamanın

Son düzenleme:
geçmiş olsun canım..lütfen kendini üzmemeye çalış ne denir böyle durumlarda bilmiyorum ama yazmadan geçemedim işte..umarım bir an önce sağlığına kavuşursun ve sonrada sevdiğine kavuşursun..

Öncelikle çook geçmiş olsun canım...
Sen bu adamı hayatından vazgeçecek kadar mı sevdin :(
Asıl önemli olan senin için bundan sonrası!
Olanlar olmuş napalım, buda geçer..
Sen onunla bişiyleri eksik bıraktığın için gözünde büyüttün...
Başkalarının gazına geldiğin içinde suçladın kendini...
Nasipten öte köy yok. Benimde bunları yazdığıma bakma.
Bende çok sevdim ve hala kendimi hırpalıyorumbeni affetsin diye..
Ama yok birini aldatırsan, terkedersen şansın yok..
Bu yüzden hayatına bak, aline bak. Senden değerli değil hiçbirşey..
Şuan hayatında olan işnsana da anlat durumu sevemedim de.
İlerletip evlenirsen ona da çok büyük haksızlık yapmıs olacaksın.
Söyleyip bitirmen çokda güzel olacaktır.
Madem sevdiğindeseni unutamamıs herşey bitmiş değil... Rabim yar ve yardımcın olsun.

rabbim acil şifalar versin canıım umarım hayatında herşey gönlünce olur ve düzelir ama unutma bunu düzeltmek senin elinde allah yardımcın olsun canımmm

Allah acil sifalar versin...
inadi birakin sevdiginize donun ve gerisini de dusunmeyin...
hic bir sey sizin mutlulugunuzdan ve sagliginizda daha degerli degil...

Canım sevmediğin biriyle ömür geçmez ki...
Neden boşuna kendini mutsuzluğa mahkum ediyorsun?
İnadı bırak sevdiğine dön bence...

Bu arada durumuna çok üzüldüm...
İşallah tahliller temiz çıkar, çok geçmiş olsun...
Rabbim şifa versin...

Rabbim acil şifalar versin
Çevrendeki insanların söylediklerine kulaklarına tıka ve kendin için neyin doğru olduğuna inanıyorsan onu yap

Son düzenleme:
Senin önceki konularını da okudum, o zaman da aklım almıyordu halen almıyor.
Bütün bu çektiğin eziyete değecek mi acaba?

Madem bir seçim yaptın o zaman bu tercihinin arkasında dur.
Ya eski sevgiline dön, ya da onu unut, kendine de şu anda beraber olduğun insana da eziyet etme, canına yazık yavrum be.

Öyle ölücem her şey bitti falan demeyi de bırak Allahaşkına, bi silkelen kendine gel, napıyosun sen ya.
Bu kadar ucuz mu hayat... güzelim kimse ama kimse için bu kadar acıya değmez inan bana... seneler sonra bi ablam vardı KK'da demişti bana dersin ama çok geç olur.

Bi kalk, silkelen, kendine gel, azıcık hayatının iplerini eline al, biraz vurduğun yerden ses gelsin yaa.
Bi şu mantığını bul çıkar nerelere soktuysan... böyle kendine acıyarak hiç bi yere varamazsın hayatta.. huuu kime diyorumm...

kimi ne kadar seversen sev
kendi canından kıymetlimi allah aşkına
bukadar seviyorsanda geri dön canım
yazık neden böyle hemen kendini bırakıyorsunki
bu hastalıklarda morel çok önemli yapma kendine gel
bu hayata bir kere geliyoruz gurur kin nefret için harcanıcak kadar boş değil

Umarım ciddi birşey çıkmaz.
Bu hayatta kimse kendi hayatından vazgeçmeye değmez.
En azından o kişiyi hayatınızdan çıkarsanız bile, kendinizi mutsuz etmek adına başka birini hayatınıza sokmanıza gerek yokmuş.
Mutsuzsanız o kişiyi de çıkarın hayatınızdan bence.

Senin önceki konularını da okudum, o zaman da aklım almıyordu halen almıyor.
Bütün bu çektiğin eziyete değecek mi acaba?

Madem bir seçim yaptın o zaman bu tercihinin arkasında dur.
Ya eski sevgiline dön, ya da onu unut, kendine de şu anda beraber olduğun insana da eziyet etme, canına yazık yavrum be.

Öyle ölücem her şey bitti falan demeyi de bırak Allahaşkına, bi silkelen kendine gel, napıyosun sen ya.
Bu kadar ucuz mu hayat... güzelim kimse ama kimse için bu kadar acıya değmez inan bana... seneler sonra bi ablam vardı KK'da demişti bana dersin ama çok geç olur.

Bi kalk, silkelen, kendine gel, azıcık hayatının iplerini eline al, biraz vurduğun yerden ses gelsin yaa.
Bi şu mantığını bul çıkar nerelere soktuysan... böyle kendine acıyarak hiç bi yere varamazsın hayatta.. huuu kime diyorumm...

aynen katılıyorum silkelen ve dik dur.
umarım kötü bir sonuç çıkmaz ama olaki çıkarsa bu hastalığın en önemli tedavisi moral hiç kimse için değil kendin için güçlü olmalısın.
Allah acil şifa versin bundan sonra her şey gönlünce olsun inşallah.

ama ne olacaktı ki 'O' yoksa hayatımda zaten anlamıda yoktu yaşamanın

Şu yazdığın için seni böööle evire çevire dövmek istiyorum heaaa... :41:

Söyle bana bakayım, senin hayatın bir tek kişinin etrafında mı dönüyor sadece, bu kadar basit mi senin hayatın?
Senin ailen, annen, baban, arkadaşların, dostların..vs. vs. bunların senin için hiç bir anlamı, önemi, kıymeti yok mu?
Nasıl rahat bi şekilde O yoksa yaşamanın anlamı da yok diyebiliyosun? hepimiz ölelim o zaman...

Hayat güzelim bu, herkesin bir alternatifi olan, her şeyin bi hayrı olan, her ne olursa olsun güzel olan, herkese, her şeye inat en güzel şekilde yaşanması gereken bir şey.
Aciz olma bu kadar... sen kendine, kendi hayatına ne kadar az kıymet verirsen, herkes de o kadar kıymet verir.

Dünya birilerinin etrafında dönmüyor canım... dünya herkes için kendi etrafında dönüyor... uydusu olma bu dünyada kimsenin bu kadar, kendini düşün, seni sevenleri düşün biraz.... toparlan.

öncelikle geçmiş olsun inşallah hasta değilsindir.

internette tanıştığın daha önce seni defalarca üzmüş sana değer vermeyen seni aldatmış biri için "o olmadan yaşamamım anlamı olmaz" nasıl diyebiliyorsun.

üzülüp hasta olmaya değer mi

insanoğlunu anlamak çok güç ama ne demişler deveye diken yararmış

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X