tum annelere merhaba

rana_fatma

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2011
12
0
0
Belçika
Arkadaslar bende 21 haftalik hamileyim.Hipitroidi hastasiyim.Gebeligimin ilk ayindan sonra jinekologum ilac dozumu ayarladi,hala kontrol halindeyim.Ama yinede kaygilarim var bebekle ilgili.Benim gibi olan arkadaslarim varmi,varsa haberleselim.

merhaba canım ben de de haşimato var.günlük 1.5 levotiron kullanıyorum ama benim hiç sallamadı bile.3 yıldır aynen devam benimki.sanırım sorun olmuyor.senin doktorun ilgilenmiş ne güzel takma o zaman hiçbir şey olmaz.ben bunu ikizlerim doğduktan 9 ay sonra filan öğrendim.belki de onlara hamileyken de vardı ama bilmiyordum bi problem olmadı.şimdi 5.5 aylık hamileyim ilaca devam ediyorum

Hemsireyim.Uzunca bir sure pediatri ve cocukdada calisdim.O donemlerde bir kac vaka gordum,kontrol altina alinmamis hipotroidili anne bebekleri.Troid hormonundan yoksun dogmuslardi.Cok etkilendim sanirim onlardan.

Hemsireyim.Uzunca bir sure pediatri ve cocukdada calisdim.O donemlerde bir kac vaka gordum,kontrol altina alinmamis hipotroidili anne bebekleri.Troid hormonundan yoksun dogmuslardi.Cok etkilendim sanirim onlardan.
ya ne bileyim canım benim eşim de doktor kontrol altında olduğumu düşünüyor sanırım.yani bende bir problem yok ilacı kullandığım sürece.inşallah bebeğimde de olmaz ve seninkinde de.ama o bahsettiklerin sanırım hiç tedavi görmeyenler.benim ikizlerimde belki de vardı bilmiyordum ki o zamanlar.eşim hep sende guatr var gibi der dururdu ama bi tahlil yaptırmayı düşünmemiştik.ne zamanki ben çok agresif,manyak,yorgun,ayağa kalkamaz hale geldim o zaman tahlil ve ultrason yapıldı.ihmal etmemek lazım tabi ama sen de hemşiresin sonuçta kontrol altındasın.içini rahat tut

Son düzenleme:
ya ne bileyim canım benim eşim de doktor kontrol altında olduğumu düşünüyor sanırım.yani bende bir problem yok ilacı kullandığım sürece.inşallah bebeğimde de olmaz ve seninkinde de.ama o bahsettiklerin sanırım hiç tedavi görmeyenler.benim ikizlerimde belki de vardı bilmiyordum ki o zamanlar.eşim hep sende guatr var gibi der dururdu ama bi tahlil yaptırmayı düşünmemiştik.ne zamanki ben çok agresif,manyak,yorgun,ayağa kalkamaz hale geldim o zaman tahlil ve ultrason yapıldı.ihmal etmemek lazım tabi ama sen de hemşiresin sonuçta kontrol altındasın.içini rahat tut

canım bende hipotroid hastasıyım.ilk hamileliğimde hastalığımı bilmiyordum ve bebeğimi 3 aylıkken kaybettim.ama ikinci hamileliğimde endokrin doktorunun kontrolu altında ilacımı aksatmadan kullandım ve sağlıklı bir bebek dünyaya getirdim.ilacını kullanıyosan sorun yok için rahat olsun:emir_bebek:

Back
X