- Konu Sahibi balbocegi35
Hatunlar 28Nisan a kadar hesaplarınızı kapatın 28Nisandan sonra hesap işletim ücreti alınacak denildi hatta işletim ücretini ödemediğin takdirde kırmızı kalem bile yiyebilirmişsin.
Geleyim asıl derdime , zaten bankalarla başım belada bulaştım bir kere kurtulamıyorum.
Xbankaya gittim, sizin şubeniz şu yerde dedi oradan kapatacaklar dedi, bende araştırdım bu konuyu Xbankanın herhangi bir şubesinden dilekçe verilip kapatılıyormuş bunu bayana söyledim, evet ama biz kapatmıyoruz diyip bozuldu. Çünkü beni başından atmaya çalışıyordu
dilekçeyi doldurdum imzan tutmuyor dedi , inkar ettim nasıl olur kaç yıllık imzam dedim kadın ısrarla hayır kapatılmaz dedi ya kendi şubene git yada noter onaylı imza sirküsüyle gel dedi:104:. İmza sirkü bedeli netten baktığımı söylüyorum 110tl gibi bir bedel. Bankacı arkadaşlardan bilgi almak istiyorum kimlik,hesap cüzdanı, hesap kartı ile giden müşteriyi imza tutmuyor diyip gönderilir mi ? yada aynı şeyi yaşayan oldu mu? :44:
Geleyim asıl derdime , zaten bankalarla başım belada bulaştım bir kere kurtulamıyorum.
Xbankaya gittim, sizin şubeniz şu yerde dedi oradan kapatacaklar dedi, bende araştırdım bu konuyu Xbankanın herhangi bir şubesinden dilekçe verilip kapatılıyormuş bunu bayana söyledim, evet ama biz kapatmıyoruz diyip bozuldu. Çünkü beni başından atmaya çalışıyordu