Tum çektiklerime ragmen normal dogum gibisi yoktu :))

omrygtm

Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2017
104
90
13
28
Merhabe arkadaslar..ben siteye yeni uye oldum size suni sancıyla olan dogum hikayemi anlatmak istiyorum.39+0 sabaha karsi saat 5 ben lavaboya gittim idarirmi yaptim kalktigim anda kanamam oldugunu farkettim yani nisajim gelmisti cok sevindim artik bebegime kavusmama saatler kalmisti...esimi uyandirdim saat 7de elyimi aradim aceleyle bize geldi tabii sancilarimda hafif hafif baslamisti saat 9 siralari hastaneye gittim yatisimi yaptilar nst bagladilar..suni sanci serumunu gorunce cok basit bisey gibi geldi taaki 3 saate kadar..3 saat boyunca sancilatim hafifti hemsire saat basi gelip aciklik varmi diye kontrol ediyordu sadece 2 cmdi 3 saatin sonunda dozu yukseltince sancinin ne demek oldugunu anladim..elle muayene tambir iskenceydi benim icin..saat tam3te 9.5 cm aciklikla dogumhaneye aldilar beni 4 ikinmayla bebegim dunyaya gelmisti hersey bitti derken oturamaz oldum kuyruk sokumumdaki keskin agrilari size anlatamam.bevegimi emzirmek icin bile oturamiyordum meger((pöc düsmesi derler bizde))kuyruk sokumumdaki kemik egilmis dogum aninda..cok zor zamanlar gecirdim suan bebegim 3aylik otururken hala rahatsiz oluyorum..agrilar azalinca psikolojim duzelmeye basladi ..ama herseye ragmen normal dogum guzeldi :)

Back