tüm erkekler böylemi bu normalmi..

bas kıçına tekmeyi şunun.. hala durduğun kabahat... :47:

ayrıca dikkat ediyorumda günümüzde böyle erkekler çoğalmaya başladı.. eskiden kızlar para yerdi, şimdi de erkekler kızlardan otlanıyo.. ne günlere kaldık yaa:19:

birdaha asla yuzune bakmayacagım.. sureklı eskı kız arkadasından bahsedıyor bana sunu alıyordu bana bunu alıyordu

adama bak ya zengin avcısı kadınları geçti solda sıfır bıraktı hatta ne bu yaa çocuk gibi anasına mızmızlanıyo sanki "anne ayşenin apple iphone 5 i var benim neden yok, deri taytı da var onun annesi alıyo sen neden almıyon" k.bakma ama iş bu resmen bak neyin ne olduğunu bildiğin halde restini çekmezsen saf bile olmucaksın neden mi hiç olmazsa saflar neyin ne olduğunu bilmeden kanan insanlardır sen saf bile değilsin şu durumda, kızlar barıştırıyoda deme, anlat şöyle böyle ben istemiyorum sizene yaa de gitsin, ne kendini bu hallere sokuyosun canım sen:47: eski kız arkadaşından örnek veriyo bide yaa yuh

Son düzenleme:
o zaman en azindan baban için o paralari geri al ondan...
senin hakkin onlar. sana faiziyle al demiyoruz ki, ne verdiysen onu fazlasini degil.
zaten simdi ayrilsaniz üzülen sadece sen olucaksin o 4 sene gene iyi masrafimi çikardi kardayim gözüyle bakacak...
buna izin verme " vur kafasina al ekmegini" cinsindenbiri olmadigini anlasin.

paraları geri almak mı, tatlım ayrılamıyo ki çocuktan ne parasını geri alması.. bi yakasını kurtarabilsin de zararın neresinden dönülse kardır, ayy çok sinir bozucu

Canım benim ya ne kadar iyi niyetlisin. Dilimde çok kötü laflar dolaşıyor sevgilin ile ilgili fakat yaZamıyorum. Seni daha fazla kullanmasına fırsat verme artık olur mu.

Back
X