Tüm gebelik belirtilerim merak edenler araştiranlar için ♥️

Bluegreenworld

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2022
1.658
472
73
Öncelikle ben gebe kalmadan önce hep bu sitede dolandım durdum. Kimin ne belirtisi olmuş hemen bı belirtim oldumu buraya bakardım falan filannn... Öncelikle her gebelik farklıymış bunu anladım. Yani örneğin herkes kabızlıktan bahsederken bende kabız olma durumu hiç olmadı normal bir serüvendi.
Çok tuhaf bir şekilde hıçkırık çok fazla tutuyordu. Göğüsler hassaslasmisti fakat her adet öncesi olduğu gibiydi aşırılık yoktu. Kasık ağrılarım oluyordu fakat adetten farkını şöyle anladım adet olacağım zaman sanki kasıklarım da bir şey sökülmeye calisiyomus gibi oluyordu hamilelikte ise sadece ağrı vardı. Adet olacağım gün pembe bir leke geldi peceteye sadece hemen kesildi sürmedi.bir de en önemli belirti yani bu ay hamile kalacağımi tahmin ettiğim belirti bir önceki ay adetim 6-7 gün kadar gecikmisti. Çok duymuştum gecikince vücut kendini hazırlıyor diye hakikaten geçen ay adetim geçti diye hamile sanmıştım ama sonradan adet oldum bı sonraki ay hamile kalmışım meğer. Benim gibi olanları bilgilendirmek için açtım konuyu. Rabbim bebiş isteyen herkese nasip etsin amin🤲🥰

Gerçekten doğru tespitler bende aynı şekilde geçen ay adet olamadım ki hiç o kadar sapmaz gecikmez test yaptım negatif velhasıl adet de oldum sonrasında bu ay tekrar denedik o kadar bel ağrım var ki adet olacak gibi ara ara kasığıma kramp giriyo göğüslerde hassasiyet var henüz test yapmadım ama bu ay bende bekliyorum doğru tespitler tabi herkes de aynı şey olacak diye bir şey yok ama insan bi şekilde anlıyor farklı bir durumun olduğunu

Gerçekten doğru tespitler bende aynı şekilde geçen ay adet olamadım ki hiç o kadar sapmaz gecikmez test yaptım negatif velhasıl adet de oldum sonrasında bu ay tekrar denedik o kadar bel ağrım var ki adet olacak gibi ara ara kasığıma kramp giriyo göğüslerde hassasiyet var henüz test yapmadım ama bu ay bende bekliyorum doğru tespitler tabi herkes de aynı şey olacak diye bir şey yok ama insan bi şekilde anlıyor farklı bir durumun olduğunu
Merhaha test yaptınız mı

Back
X