tum guzel haberler ust uste gelcek galiba:-)

nrdgl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2014
746
600
108
Antalya
Kizlar iki gun oldu ise baslayali ve guzel gidiyo adetimde 3 gun gecikti sanirim bebekte geliyo gerci biraz erken seviniyorum ama soyle anlatayim bir bucuk aylik evliyim evlendikten 3 gun sonra adet oldum bu ayda gecikti sabahlari midem bulaniyo bi haftadir ve cok yorgunluk var ustumde aca varmidir biseyler

peki test yapmak için neyi bekliyorsun? biz buradan bi şeyler var mı yok mu bilemeyiz ama idrar testleri bilebilir evde varsa yap bi tane.İnşallah hamilesindir :)

1.5 aylik evliymissiniz, hemen cocuk mu istiyordunuz?

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Ben de 2 aydır olmuyorum canım bulantım var duygu durumum garip ama hamile değilim :) erken daha ama istiyorsan dilerim olut

6 yildir birlikteyiz kizlar artik beklmek istemiyoruz test yap diyen arkadasta o benimde aklima geldi elbet ama daha 3 gecti idrar testlerinin kesin sonuc vermesi icin 10 gun gecmesi gerekiyormus ben sadece umutlandim bu umut bile bi sevinc

bence hamilesin.acil test al ve bak.eğer iki çizgi çıkarsa hemen hastaneye git kan tahlili yaptır ve dahada emin ol hamile olduğuna.
ama belirtileriniz hamileliğin belirtileri.inşallah hamilesinizdir tabi eğer bu hamileliği istiyorsanız.:)

Son düzenleme:
6 yildir birlikteyiz kizlar artik beklmek istemiyoruz test yap diyen arkadasta o benimde aklima geldi elbet ama daha 3 gecti idrar testlerinin kesin sonuc vermesi icin 10 gun gecmesi gerekiyormus ben sadece umutlandim bu umut bile bi sevinc

ben tam 3 gün geçince yapmıştım ve çok net çıkmıştı ilk hamileliğimde de adetime 2 gün kala yapmıştım yine çıkmıştı.merakta kalma diye test yap dedim

Erken gebelik testi var reglden 3 gun once yapiliyor umarim hamilesindir :))) bole guzel istekli soru sormussun ki dayanamadim bende merk ettim

adetimden 2gun once yaptigimda cikmisti benim ki sizin gecmis zaten yapin bi test hayirlisi olsun

Tebrikler evliliğiniz ve işiniz için. Hamilelik için de gönlünüzden geçen olsun inşallah. Evde test yapın, doğru sonuç veriyor. Negatifse zaten direkt tek çizgi çıkar. Silik de olsa 2. Çizgi çıkarsa kan testine gidersiniz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

3 gün gecikme yeterli zaten test yapmak için..
varsa bişey çıkar...
allah gönlüne göre versin...

hadi inşallah sizdende hayırlı haberler alalım

1.5 aylık evlilik ve hemen cocuk .
sanırım hiç bir zaman bu kafada olmayacagım

Tebrik ederim şimdiden :) Ben de şunu merak ettim; 2 gün olmuş işe gireli, hamile kalınca işiniz tehlikeye girer diye korkmuyo musunuz? Nasıl söyliceksiniz bunu üstlerinize?

Idrar testini yapmak icin uc gun geçmesi bile fazla canim gec dollenme olmadiysa:) hadi hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…