Tüm Hamilelere Duyurulu Hastaneler Hamilelere Ücretsiz Devlet Özel Farketmiyor...

MUGYAT

Guru
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2008
1.027
69
363
Arkadaşlar yeni çıkan kanun şöyle:

5510 sayılı Yasa’ya göre normalde hastalık muayeneleri için basitçe, kişilerin en az 30 günlük sigortalı olması (Bağ-Kur’lu ise 60 günden çok borcu olmaması) gerekir ama hamilelik ve doğum için sigortasız kadın da olsa, birisi üzerinden sigortası da olmasa her hastane SGK’dan provizyon almadan derhal muayene etmek zorundadır. Hatta her türlü tahlili de bedava yapmak zorundadır. (bkz. madde 67 ilk fıkra)

Tam metni okumak isterseniz link aşağıda

Gebelik muayeneleri yasaya göre bedavadır-Yabancı Bakıcıyı Bunlardan Seçin | Sgk Bilgi

evet bunu bende duydum tv haberlerınde ama zannetmıyorum her hastanenın uygulıcagını salı gunu dr gıdıcem ozellıkle sorucam bakalım

bu kanun eğer uygulanıyorsa süper bir kanun ben ankarada güven hastanesine gidiyorum ve çok masraflı bundan faydalanan arkadaşlar var mı hastanede hiç böyle birşeyden bahsetmediler

kanun yürürlüğe girdi ama bunu uygulayan yok malesef
ayrıntılı fatura isteyip şikayette bulunmak mümkün yalnız ben istedim ayrıntılı faturayı muayene ücreti yazıyor sadece
yani özellerde macburen ücreti veriyoruz
bi kılıfını bulmuşlar kısacası

bu kanun yeni değil 2010 dan beri var hatta basbakanın acıklamasıyla yalnız bende güvene sordum öyle bir uygulamamız yok deniyor hrs yede sordum aynı cevabı aldım gebelik hastane ve dr lar için $ gibi göründüğü için bu nimeti kacırmazlar bı kılıfa uydururlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…