Tüm hatalarna rağmen sevyorum unutamyorum ama gururuma da yedremyrum diyenler var mı?

princes_Pocahontas

♪♪KPSS hedef 85 net♪♪
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2013
372
22
48
Muğla
Sakıncalı aşkınız olmuşmudur acaba benim gibi.... Sürdürülmemesi mümkün olmayan bi ilişkisi olup ayrılıktan başka çaresi olmayan, ya da sevipte karşılığını bulamadığınız nankör bi sevgilinz oldu mu???

Son düzenleme:
Var tabi..

Bazen mantıklı düşünmek gerekiyo sadece.Zaman insanı olgunlaştırıyo.Ne kadar içinde yara olarak kalsa da sadece uzaktan bakıyosun,karşılaştığında göz göze geliyosun bi anı olarak aklında belki de kalbinde kalıyo sadece..Elbet gönül bazen ferman dinlemiyo ama gerçekçi olmak gerekiyo:50:

severek ve kaçarak evlendim..fakat evlendiğim günden beri ne eşimden ne ailesinden hiçbir değer görmedim...çok acılar çektim yuvam yıkılmasın diye hep susan fedakarlık eden taraf ben oldum..ama nereye kadar bu böle süre bilirdiki...yaşadıklarıma gelince...eşim beni ailemden para istemem için zorladı bende kaçarak evlendiğim için isteyemedim ve o gün kavga ettik dışarıdaydık ve akşam karanlığında beni sokakta bırakıp abisiyle gezmeye gitti.. bu okadar ağır bı olaydıki benim için anlatamam.en ufak şeyde git diyodu hep ...gelmeseydin diyo...bu dünyada bir kadın sen değilsin...alah belanı versin ...gibi bir çok ağır laf söylüyodu bana ...ailesine çok düşkündü ailesi hep dolduruyodu onu ailesi kaç kere evden kovdu beni hiç ağzını açıp demeddki benim karımı nasıl kovuyonuz diye ..en son kavga ettik ve aynı evin içinde 2 gün konuşmadık ve yemek içmeyi kaynanamda yapıyoduk yan yana evlerimiz..yemeğede seslemediler ve 2 gün aç kaldım ve eşime açım dediğimde geber diye bağırdı ve artık yapamıyacğımı anladım ve 5 bin tl param vardı kendime ait evden çıkarken paramı onlara nie bırakayım diye aldım çıktım..arkamdan iftira attılar kaynanamın çantasından 5 bin tl çalmışım diye ...içim okadar acıyoki sevdiğim eşiminden bunları yaşamam zoruma gidyo paranın benim olduğunu jandarmada ortaya çıktı ...boşandıkta bıtti herşey AMA İÇİMDDEKİ SEVGİMİ BİLMİYOUM BIKTIM ARTIKKK

Vardı bitti çok şükür...
Zaten sevgi de değilmiş o.
Beni üzen birini ne kadar sevebilirim ki?
Seviyorum sanmışım boşluktan,yalnızlıktan...

eski günler geldi aklima bana yasatiklarini unutmak istedigim o sancili günler ama fark ediyorum da unutlmuyor bazi yaralarin hep izi kaliyor o degistimi? evet degisti ama bende degistim eskisi gibi degilim yillar gectikce artik bende yoruldugumun farkina variyorum onu sevmekten cok onun düzelmesini beklemekten yoruldum galiba. ne olursa olsun artik onsuz nasil yasarim diyemiyorum artik cünkü yasiyorum ve yasayabilirim bunuda biliyorum. ne onunla ne onsuz olmuyor onsuz olmayacak onunla güldügüm gibi kimse ile gülemem umarim degismeye devam eder ve yillarca verdigim emegim bosa gitmez

herşey beyninde bitiyo büyütürsen acı cekersin kendini ikna et o zaman gururunun geri geldiğini görüceksin.
benım bi eski ismail vardı cok asıktım falan. bigün dedim ay noluyoruz? bastım kıçına tekmeyi bigünde üzülmedim valla

severek ve kaçarak evlendim..fakat evlendiğim günden beri ne eşimden ne ailesinden hiçbir değer görmedim...çok acılar çektim yuvam yıkılmasın diye hep susan fedakarlık eden taraf ben oldum..ama nereye kadar bu böle süre bilirdiki...yaşadıklarıma gelince...eşim beni ailemden para istemem için zorladı bende kaçarak evlendiğim için isteyemedim ve o gün kavga ettik dışarıdaydık ve akşam karanlığında beni sokakta bırakıp abisiyle gezmeye gitti.. bu okadar ağır bı olaydıki benim için anlatamam.en ufak şeyde git diyodu hep ...gelmeseydin diyo...bu dünyada bir kadın sen değilsin...alah belanı versin ...gibi bir çok ağır laf söylüyodu bana ...ailesine çok düşkündü ailesi hep dolduruyodu onu ailesi kaç kere evden kovdu beni hiç ağzını açıp demeddki benim karımı nasıl kovuyonuz diye ..en son kavga ettik ve aynı evin içinde 2 gün konuşmadık ve yemek içmeyi kaynanamda yapıyoduk yan yana evlerimiz..yemeğede seslemediler ve 2 gün aç kaldım ve eşime açım dediğimde geber diye bağırdı ve artık yapamıyacğımı anladım ve 5 bin tl param vardı kendime ait evden çıkarken paramı onlara nie bırakayım diye aldım çıktım..arkamdan iftira attılar kaynanamın çantasından 5 bin tl çalmışım diye ...içim okadar acıyoki sevdiğim eşiminden bunları yaşamam zoruma gidyo paranın benim olduğunu jandarmada ortaya çıktı ...boşandıkta bıtti herşey AMA İÇİMDDEKİ SEVGİMİ BİLMİYOUM BIKTIM ARTIKKK

Onun için çok fadakarlık yapmışsın emeklerinin boşa gitmesi insana en çok o koyuyor... aşk değilde ziyan olan emeklerin içimizde acıya dönüşmesi...

Benim de var :( Tam üç senedir yaşattıklarına her seferinde yeter artık diyorum ama bir mesajla her şeyi unutuyorum ve o da bunu bildiğinden çok iyi kullanıyor.Ama bugün yemin ettim, milat olacak benim için.Dönüşü yok artık...

evet var malesef, hatta şuan şirketinin oraya gidip bi duvara oturup her cama cıkıp sıgara içtiğinde onu seyretmek istiyorum lanet olsun yapmamam lazım ve yapmıcam. çok gururumu kırdı hak etmiyo onun için döktüğüm göz yaşlarını

Back
X