• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüm kadınların sorunu

edoshs

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2009
389
2
96
İstanbul
kac saattir bir sürü konu okudum genelde hepsinde sorunlara karsı esinin olumsuzluklarına karsı 2 yol sunulmus ya alttan al demişiz yana cek kapıyı git..

Peki ya bölemidir. kadın alttan alırsa evliligi yürür ?

ama senlemi ugrasıcam ne halin varsa gör dediginde bitermi?

yanii neden erkekler evlilikleri için bi kezde onlar alttan almazlar?????:uhm::uhm:

burda sorunları anlatan kadınlar, anlatılana göre de suçlu erkekler olduğu için tabiki de bu şekilde iki yol sunuluyor.
ama kadında hatalı olduğunda erkek alttan almayı bilmeli. insanın bir eşref saati bir de eşek saati olur.
eşler birbirini aynı oranda idare edebilmeli. hep tek taraftan giderse dengeler bozulur sonuçta.

yapılacak başka bişey var mı?sabır,fedakarlık ,ankayış,saygı,sevgi,güven:bunlar evliliğin olmazsa olmazları.ve iki tarafta da olmalı.bitarafta varsa o evlilik uzun sürmez ne zamana kadar göz yumulabilir?alttan alınabilir ki?bide hatalar tek taraflı da olmaz empati kurmak gerek.

valla bizde kimse alttan almaz herkez eşittir.

neden o yada ben eziliyim ki...

varsa bir sorun kendi cephemde olanı bitni anlatırım sakince o da kendi fikirlerini anlatır. çözüm bulunur.

ne o sinirlennice alttan alırım ne o beni ezmek için sinirlenip eser. kimse kimseyi strese sokmadan çözümlenir herşey.

nasıl alıştırırsan öyle gider.

hep kadının alttan almasına karsıyım esıne hayır demeyı bılmelıdır yerınde ve zamanında..
ıkı kısının aynı anda sınırlı oldugunda bı tarafın alttan alması tabıkıde ılıskı acısından daha ıyıdır..
tum kadınların sorunu bence bu degıldır..
ıletısım problemıde cok fazla yasanıyo..buradakı konulara bakarsak..

Ne demiş atalarımızzz yuvayı dişi kuş yapar:1rolleyes:
Erkek kuş yan gelip yatar:1ninca:

kadın gerektiğinde çekip gidebileceğini karşısındakine hissetirmeli ki ezlimesin. insan doğası gereği erkek, kadını kendine muhtaç, bağımlı hissederse ezmeye başlar, diğer türlü o da gerektiği yerde alttan alır.

maalesef erkekler pek alttan almıyo canım
vardır mutlaka sakin alttan alan erkekler ama çoğunluğunu kadınların idare etmesi gerekiyo
benim kocama sorsan o da beni idare ediyodur eminim ama şöyle bir tartıya koysak ben onu ne kadar çok affetmişim sinirlenince susmuşum karşısında allah bilir.8 yıllık evliysem bunu benim sabrım ve anlayışımla borçluyuz
sadece şunu söyleyim sakin ve anlayışlı eşleri olan kadınlar çok şanslılar
sinirli bir erkekle evliliği yürütmek istiyosan mutlaka onu idare etmen alttan alman gerekiyo

Hep kadınlar alttan almalı diye bir şey olmaz. Kadın sürekli yaparım dese de bunalıma düşer zamanla. Aynı zamanda kişilik denen bir şey kalmaz.
Adamın uydusu olur çıkar.
Hep erkek alttan alan olursa o da aynı şekilde.
Önemli olan dengeleri sağlayabilmek. Biri sinirli iken diğerinin üzerine gitmemesi.:kahve:

sadece kadın değil ki,erkekler de alttan alır.
öyle kadınlar var ki dayanılmaz.kocaları nasıl idare ediyor onları.
burada genellikle kocalarıyla sorun yaşayanlar konuları açıyor.
kadınlarıyla sorun yaşanları da dinlemek gerekir değil mi?

Canim ben sana birsey söylim, bence önce en önemlisi evlenmeden kimi sectigin.
Zor bir adamla evlilige evet dediysen, o evliliginde cok kolay olmayacagini bilmek gerekir.
Bazi iliskilere bakiyoruz, kadin erkekten daha otoriter, her dedigini yaptiriyor.
E zamaninda yumusak basli bir adami secmis.
Yada gercekten cok sabirli olup, cocuk gibi egiteceksin.
Ama bazilarida varki tabir-i caizse yontulmamis odun, napsan fayda etmez.

Bence erkekler evlenirken daha cok mantigini, kadinlar ise kalbini dinliyor.
Adam mantigina uyana asIk olup, onunla evleniyor mesela.
Kadinlar daha farkli seylere bakiyor.
Genelleme yapmamak lazim tabi, ama söyle bir bakarsak bunun böyle oldugunu görürürz.

Yeri geldiginde sen alttan alacaksin, yeri geldigindede o. Ama iste sorun, seni alttan alabilecek bir erkek var mi bunu düsünmek lazim. Genelde erkekler alttan almaktan hoslanmiyorlar cünkü.

bu konu kişiden kişiye ve konuya göre değişir nabza göre şerbet hesabı

maalesef erkekler pek alttan almıyo canım
vardır mutlaka sakin alttan alan erkekler ama çoğunluğunu kadınların idare etmesi gerekiyo
benim kocama sorsan o da beni idare ediyodur eminim ama şöyle bir tartıya koysak ben onu ne kadar çok affetmişim sinirlenince susmuşum karşısında allah bilir.8 yıllık evliysem bunu benim sabrım ve anlayışımla borçluyuz
sadece şunu söyleyim sakin ve anlayışlı eşleri olan kadınlar çok şanslılar
sinirli bir erkekle evliliği yürütmek istiyosan mutlaka onu idare etmen alttan alman gerekiyo

oooofffffff bende ayni durumu yasiyorum...artik Allahim bana sabir ver demekten vazgectim.yanlis dua etmisim simdiye kadar...ben Allahtan sabir istedikce hep ben alttan aliyorum...artik Allahim bende ki bu sabri al kocama ver diyorum...

Back
X