Tüm kıyafetler Pembeye dönüşmüş... Of! ya :(

anobis

deli kıs :)
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2007
789
166
323
40
kızlar beyazları atmıştım iki saat önce benneyaptımki

dalgınlıkla içinde minik pembe bir kilot girmiş :kedi: (benim kilodum akannehir )

makina bitti bir de baktım ki beyaz çamaşırlar olmuş pembe çamaşır akannehir :1shok: :1shok:

üstelik eşimin en sevdiği beyaz gömleğide içindeydi delikafadulden

eşim on gibi eve gelcek allaaam napcam ben yaaa gömleğini görürse çok üzülür :1no2:

bana bişi demez ama üzülür biliyorum :çok üzgünüm:

domestosa yatırdım banamısın demedi halen pembe biri bir akılversin nolur senağlama

canım gomlegın heryerı beyazsa çamasır suyuna yatır ınsallah ıse yarar :(

her yeri beyaz bem beyaz

şimdi pembe tabi :(:(:(:(

atletler sütyenler kilotlar

hepsi pembe

hadi benim için sorun yokta eşim pembe atletle düşünemiyorum kaydirigubbakcemile3

canım makıneye tekrar at deterjan gozune camasır suyu dok bıde oyle dene bakalım

öyle olunca annem makineye atıp 90 derecede yıkıyo tekrar. bi nebze düzeliyo. dene istersen.

ya bu nasıl minik bir don böyle..koca makinedeki çamaşırları pembeye boyadı.))

kaydirigubbakcemile3kosla gırsın devreye burda..
belkı faydası olur..yoksa baska caresı yok..:hulya:
ıse yaramaynlarlanda yer sılıp cope artıkkaydirigubbakcemile3

kalıtesız bısı olabılır..
kullanılan boyadan kaynaklanır cunku..
makınadakı tum camasırları gıttıyse bıde vucudumuza temas etmesını dusnun..
cıddıye alınması gereken bı konu aslında:hulya:

benm de daha 3 gn önce aynısı oldu kıpkırıızı oldu çamaşırlar tekrar attım geçti leke yok makinaya tekrar atman lazım

Çamaşır suyuna davranma sakın, en sevdiğim badim eridi :1no2: Yakın zamanda aynı şey başıma geldi. Domestosa bastırdım, ilk önce iyice çitiledim, gittim geldim gene çitiledim, 3-4 saat falan kaldı suyun içinde ve kurtardım hemde griydi badim :sm_cool: ışallah seninde düzelir ama üşenmeden çitile a.s.

Arkadaşım tekrar yıkayacaksan çok yüksek bir ısıda yıkamamanı öneririm çünkü yüksek sıcaklık çamaşırları tabir-i caizse pişirir ve rengi sabitler.
Toz kumaş boyalarında kumaşın boyayla kaynatılmasının amacı rengin sabitleştirilmesidir.
Makinede 40 veya 50 derecede domestos+kosla oxi+deterjan kullanırsan belki renk akar.
Aynı karışımla çamaşırları 1 gece bekletirsen de olumlu sonuç alabilirsin..

tamam kabul ediyorum çok dalgınım ve işime yeteri kadar önem vermiyorum koca popoma giydiğim donumu göremiyorum :umursamaz:

neden yüzüme vuruyosun senağlama

iki saattir uğraşıyorum renkleri dönmedi offf şimdide doksana atcam bakalım nolcak -tatlicadiarzu-

sıcak su ve beyaz kalıp sabunla dene bi de... çamaşır suyu iyice sarartır...

Çamaşır suyuna davranma sakın, en sevdiğim badim eridi :1no2: Yakın zamanda aynı şey başıma geldi. Domestosa bastırdım, ilk önce iyice çitiledim, gittim geldim gene çitiledim, 3-4 saat falan kaldı suyun içinde ve kurtardım hemde griydi badim :sm_cool: İşallah seninde düzelir ama üşenmeden çitile a.s.

ellerim kuduru çitilemekten :lepi:

ama buda bana ders olsun birdaha beyazları atarken çok dikkat etcem delikafadulden

sıcak su ve beyaz kalıp sabunla dene bi de... çamaşır suyu iyice sarartır...

sabunmu CADIARZU

tamm oldu ozaman sıcak su iyi değildiye arkadaşda demiş vazgeçtim bide öyle yapim

bu arada kocam halen gelmedi :1no2:

ankaradan otobüsle adanaya dönüyordu onda incem demişti Allah korusun bişeymi olduki :çok üzgünüm:

ilk yıkamada renkler normale dönmesede makinada bir iki yıkmadan sonra düzelir.. Yıkamaya devam..

neguzel olmustur iste ben cok severim pembeyi:CüvCüv: uzulme tatlim canin sagolsun:teselli:

offf benimde aynısı olmuştu yeeni evlendiğimde
iç çamaşırları hepsini attim makinaya
benim eşimin atlet d..n vs..
bide triko pembe bir kazak vardı onuda atayım
dedim annamm deli ben:oklava: çamaşırlar bir çıkti
hepsi pembe halada pembe onlar
eşim giymedi bidaha adam pembe donumu giyecek
ben giyiyorum ama süreklide yıkanıyo ama çıkmadı üzgünüm canım

ben de aynı hatayı yapmıştım geçen yıl,
eşimin yarı turkuaz yarı beyaz tişörtünün yanına kızımın pempe çamaşırı karışmış,
en sevdii tişört bide,ç.suyunada koyamıyom turkuazı var,
koslalı suda beklettim, bi süre her çamaşırda yıkadım,kurutup tekrar kirliye attım,(ıslak çamaşırı tekrar yıkayınca sonuç alamazsın) kaydirigubbakcemile5,bi kaç kez sürekli makineye at kurut tekrar yıka,eşim farkına bile varamadı garibim,sordukça kirlide diyodum ve o tişörtü geçen yazda bu yazda doyasıya giydi,ee tebi artık eskidii için yüzüne bakmıyo,ama anlasaydı çok kızardı roşunaayerimseniben

tamam kabul ediyorum çok dalgınım ve işime yeteri kadar önem vermiyorum koca popoma giydiğim donumu göremiyorum :umursamaz:

neden yüzüme vuruyosun senağlama

iki saattir uğraşıyorum renkleri dönmedi offf şimdide doksana atcam bakalım nolcak -tatlicadiarzu-

şaka kız şaka zemuszemus
bencede bir giysi alınıca bir defa yıkamak lazım..ben yıkamadan giymiyorum
valla arkadaşlar çözüm önerileri sunmuşlar..bir dene..umarım rengi eskisine döner ama zor olabilir bu :lepi:

Back
X