Tüm sözlerin boş geldigi an

zeynones

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2014
17.656
31.609
598
Kendimi bugün o kadar başarısız hissediyordum ki. Hirsli bir insan degilim buna ragmen.. yıkkin bitkin.. cok yoruldugumu hissettim tüm sinavlardan, kaygilardan..
kafam dagilsin diye instagrama girdim. Hic tanimadigim bir kadinin vefat haberini gördüm. Kansermis, kizi var küçücük.. esi son anina kadar hep destek olmus. icim o kadar kötü oldu ki tarid edemem. Baskalarinin acilarinda cok aglayabilen bi insan degilim. daha okur okumaz döküldü gozyaslarim..
cocugunu dusundum, esini düşündüm..
Konusacak cok bir sey yok aslinda..
hepimizin derdi kendine büyük cok hemde, ama etrafimizda yasanan acılar da hic mi hic küçük degil.. sonu gelmez acılar...
bir fatiha okudum minik melegin annesine.

10 amazon diye bir kitaplari varmis merak edenler icin..

Allah rahmet eylesin.. herkesin olaylara dönem dönem hassasiyeti artıyor. Sizde ki de geçicidir diye düşünüyorum. Birde salı günleri ağır geçer moral olarakda etkiler insanı

Ayni hanima agladim bugün. Bakip bakip duruyorum.

Bütün yasam enerjim herseyim azaldi sanki.

Bebegi, ailesi... Daha 30 bile olmamis ne aci... Herseyi yarim kaldi..

Bu zamana kadar cektigi acilar... Herseye ragmen gulumseyisi...

Allah yattigi yerde huzur versin inşallah.

Uzme kendini daha fazla. Yasama amacimiz boyle acilari hazmetmek sanirim.

Baska bir guzel anne var, onu da izliyorum. Gozlerim hep yas dolu. Bebegi daha cok cok kucuk onun. Dilerim iyi olur. O bilmiyor ama onlari gordugumden bu yana dualarim hep onunla. Onun ve pandelasinin ayrilmamasi icin.

Bende gördüm...
İçim acıdı.
Rabbim geride kalanlara özellikle de yavrusuna sabır versin inşallah.
Mekanı cennet olsun.

Bende sabahtan beri onun vefatına çok üzülüyorum daha 1 hafta önce bana cevap yazmıştı halldcem başarcam sağlıklı güzel günlerimiz olacak yazmıştı kafamı toplayamıyorum sabahtan beri.

Dönemsel bir hassasiyetiniz vardır.. Çok irdelemeyin kendinizi derim, olabilir... İnsanız, insan hiç tanımadıkları için de üzülebiliyor, bu sizin empati duygunuzdan, insani melekelerinizden...
Ama ruh haliniz sürekli düşüşte olur da 2 hafta geçmesine karşın hemen her gün çökkün hissederseniz bir psikiyatriste gidin derim. O zaman önemli.. Altından başka şeyler çıkabilir.

Annesiz babasız kalan yavrulara çok üzülüyorum. Hep dua ediyorum evlatlarım kendilerini kurtarana kadar Allah bizi onların başından eksik etmesin.

Yattığı yerler Nur olsun rukiyenin. Rabbim evladıyla cennetinde buluştursun.

Bu hastalık babamı da almıştı benden.ve geçen hafta cocuklarimin ilkokul öğretmeni gencecik kadin gitti
Allah bizlere geride kalanlara sağlıklı uzun ömür versin ne diyelim.gidenlerin mekanı cennet olsun..

Allah rahmet eylesin üzücü bir durum tabi ki. sen ise hassas bir dönemdesin ve zamanla atlatacaksın sadece fazla kendini bunalıma şartlama her şey düzelir bir umut hep olmalıdır.

İnsan hep lüks eşyalar, ev, araba istiyor.
Daha iyisini almak adına harcamıyor, yaşamıyor, esirgiyor ve erteliyor pek çok şeyi.

En beğendiği nevresimi daha özel günler için saklıyor, kıyamıyor kullanmaya.
En sevdiği elbiseleri eskimesin diye dolapta yılda bir gün kutlamaları için bekletiyor.

Belki bir daha kullanmak kısmet olmayacak ama ölümü unutarak yaşıyoruz işte..

Allah rahmet eylesin.
Umarım o ertelemeden, dolu dolu yaşamıştır hayatı..

Sen çok üzülmüş burdada paylaşmak istemiş olabilirsin.

Ama unuttuğun bişey var be zeyno burada kanserden sevdiklerini kaybedenler var sevdikleri kanser olan hatta kendisi kanser olanlar ...

Keşke bizleride düşünseydinde ölümü ensemizde değilde nefesimizde hissetmemizi sağlamasaydın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…