- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.667
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Para toplanacak zamanlar şu zamanlar , acıların taze olduğu unutulmadigi anlar.olmaz ise ne olacak ?
para bende kalacak
bu sebeple olmaz
Konyamız yandı her yerler yandı maalesef memelkette biride benim bulunduğum ilçede varKazen 10 dk önce haber aldık hani acı haber tez duyulurmuş...
konya ya şimdilik 3 şehit geliyor inşallah son olur.
biri konya divanlar köyü babam orda öğretmenlik yaptı ve öğrencisinin oglu tanıdık görüşüyoruz
biri bizim karşı caddemiz yazır mahhallesi
bi diğer şehitse konya eregliye tanımıyorum ve şuan kanım çekildi resmen
ve babam annem hazırlanıp çıkıcaklar birazdan yola
ah o aile ah o anne baba eş allahım yardımcıları ol ne olur
Divanlar köyü dediğiniz örnekköy mü canım resul coşkunun köyümüKazen 10 dk önce haber aldık hani acı haber tez duyulurmuş...
konya ya şimdilik 3 şehit geliyor inşallah son olur.
biri konya divanlar köyü babam orda öğretmenlik yaptı ve öğrencisinin oglu tanıdık görüşüyoruz
biri bizim karşı caddemiz yazır mahhallesi
bi diğer şehitse konya eregliye tanımıyorum ve şuan kanım çekildi resmen
ve babam annem hazırlanıp çıkıcaklar birazdan yola
ah o aile ah o anne baba eş allahım yardımcıları ol ne olur
yok canım muarrem öksüz konyaya bağlı divanlar köyü ailesi konya karatayda sanırım köye dednin babaannenin yanına defin edilecekDivanlar köyü dediğiniz örnekköy mü canım resul coşkunun köyümü
Anladım canım bizimde vardı geçen gün daha bir ay olmadı eşimin kuzeni eşim etkisinden kurtulamadı dün gece bu saldırıyı öğrenince sabaha dek gözünü kırpmadı...yok canım muarrem öksüz konyaya bağlı divanlar köyü ailesi konya karatayda sanırım köye dednin babaannenin yanına defin edilecek
az mı ? katılım dahi olmaz siz bakmayın burada mangalda kül bırakmadıklarına.
Paypal bile aldığı komisyonu iptal etti dünya devi şirket bizi dikkate aldı #soma için sizden komisyon almıyoruz dedi. Zaten hesapta Pro üyelik için biriken para sosyal sorumluluk için birikiyor.
az mı ? katılım dahi olmaz siz bakmayın burada mangalda kül bırakmadıklarına.
Paypal bile aldığı komisyonu iptal etti dünya devi şirket bizi dikkate aldı #soma için sizden komisyon almıyoruz dedi. Zaten hesapta Pro üyelik için biriken para sosyal sorumluluk için birikiyor.
Allah babacığına sabır versin...Iğdır`daki şehit polislerden biri mahalle bakkalımızın oğlu.Cesurca savaşarak ölmeyi dilemiş ama karşısındakiler kahpe olunca bu dileğini gerçekleştiremedi.Allah rahmet eylesin.Allah ailesine sabır versin.Türk milletinin başı sağolsun.