Tüm Türkiye’nin başı sağ olsun.

olmaz ise ne olacak ?

para bende kalacak

bu sebeple olmaz
Para toplanacak zamanlar şu zamanlar , acıların taze olduğu unutulmadigi anlar.
Para sizde kalmaz , dernekleri yokmu oralardan ulasilamazmi?

Çocuk okutmakta çok mantıklı ben varım. .

Mekanları cennet olsun . Allah'ım sen yaralı askerlerimize şifalar ver , ailelere dayanma gücü ver . Ülkemize bu acıları bir daha yaşatma , yapanları cezasız bırakma ...

Allah rahmet eylesin..Allah analarının, kardeşlerinin, eşlerinin, çocuklarının gönlüne sabır bahşetsin.. Dualarımız kalan askerlerimizi korusun onlara kalkan olsun inşallah..

Kazen Kazen 10 dk önce haber aldık hani acı haber tez duyulurmuş...

konya ya şimdilik 3 şehit geliyor inşallah son olur.

biri konya divanlar köyü babam orda öğretmenlik yaptı ve öğrencisinin oglu tanıdık görüşüyoruz

biri bizim karşı caddemiz yazır mahhallesi

bi diğer şehitse konya eregliye tanımıyorum ve şuan kanım çekildi resmen

ve babam annem hazırlanıp çıkıcaklar birazdan yola

ah o aile ah o anne baba eş allahım yardımcıları ol ne olur

biri konya divanlar köyü babam orda öğretmenlik yaptı ve öğrencisinin oglu tanıdık görüşüyoruz

Konyamız yandı her yerler yandı maalesef memelkette biride benim bulunduğum ilçede var

Divanlar köyü dediğiniz örnekköy mü canım resul coşkunun köyümü

yok canım muarrem öksüz konyaya bağlı divanlar köyü ailesi konya karatayda sanırım köye dednin babaannenin yanına defin edilecek
Anladım canım bizimde vardı geçen gün daha bir ay olmadı eşimin kuzeni eşim etkisinden kurtulamadı dün gece bu saldırıyı öğrenince sabaha dek gözünü kırpmadı...
Ama şehitler ölmez vatan bölünmezEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

az mı ? katılım dahi olmaz siz bakmayın burada mangalda kül bırakmadıklarına.

Paypal bile aldığı komisyonu iptal etti dünya devi şirket bizi dikkate aldı #soma için sizden komisyon almıyoruz dedi. Zaten hesapta Pro üyelik için biriken para sosyal sorumluluk için birikiyor.

Bence bir deneyelim .
Katılım ne kadar olur bilemem ama az ya da çok hele ki böyle günlerde , elbet şehit ailelerine ufakta olsa destek vermek isteyenler vardır diye düşünüyorum .

Cennet oldu mekanlari...
Kutlu olsun sehitligin mehmedim...

seni ana-babandan, esinden yavrundan ayiranlara cehennem olsun iki cihan !!!!!

Şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine sabır diliyorum.

az mı ? katılım dahi olmaz siz bakmayın burada mangalda kül bırakmadıklarına.

Paypal bile aldığı komisyonu iptal etti dünya devi şirket bizi dikkate aldı #soma için sizden komisyon almıyoruz dedi. Zaten hesapta Pro üyelik için biriken para sosyal sorumluluk için birikiyor.

sahsen eger boyle hayirli bi kampanya baslatirsaniz ben elimden gelen yardimi yapmak isterim.

Çok acı verici üzücü bir haber bu. Şehitlerimizin annelerinin yerine koyuyorum da kendimi içim kötü oluyor kaldırmıyor bu acıyı o anneler babalar ne durumda kim bilir. Kimisi annesini, babasını kimisi eşini çocuğunu kimisi de sevdiğini hayallerini unutlarını bırakıp gitti.
Bu acı tarifsiz Rabbim bu acıyı ülkemize ve ailelerine yaşattıranları Ya Kahhar ismiyle kahretsin.Ailelerine sabır versin inşallah.

Iğdır`daki şehit polislerden biri mahalle bakkalımızın oğlu.Cesurca savaşarak ölmeyi dilemiş ama karşısındakiler kahpe olunca bu dileğini gerçekleştiremedi.Allah rahmet eylesin.Allah ailesine sabır versin.Türk milletinin başı sağolsun.

Iğdır`daki şehit polislerden biri mahalle bakkalımızın oğlu.Cesurca savaşarak ölmeyi dilemiş ama karşısındakiler kahpe olunca bu dileğini gerçekleştiremedi.Allah rahmet eylesin.Allah ailesine sabır versin.Türk milletinin başı sağolsun.
Allah babacığına sabır versin...
Çok zor çok...

Sehitlerimizin mekani cennet olsun, Allah yakinlarina sabir versin.
Ne soylesek ,ne yapsak da tesellisi yok .Annelerin babalarin kalp acisi asla gecmez.
Tek dilegim buna sebep olanlarin ayni aciyi tatmalari.

Back
X