Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok geçmiş olsun... 1 ay kısa bir süre sonuç iyi olsunda hertürlü beklenir.. bende slimlipo yaptırmak ıstıyorum drla görüştüm kendisi bana bu yöntemi önerdi 2.5 max yağ alabiliriz dedi. sen neden bu yöntemi tercih ettin ilk kez duyuyorum tumescent lipo...
teşekkür ederim arkadaşım... tam sonuç görmek için 6 ay lazım aslında ama 1 aydan sonra şişlikler inicek ya, daha mutlu olucam inşallah :)
ben de tumescent lipoyu hiç duymamıştım daha önce. nebil bey'e mail attım bilgi almak için ve bana bu tekniği kullandığını söyledi. sonra araştırdım ve çok güvenli bir teknik olduğunu öğrendim. halihazırda kullanılan en doğru yöntemlerden birisiymiş. anladığım kadarıyla türkiye'de pek uygulanmıyor çünkü yabancı sitelerde daha fazla bilgi bulabildim (araştırma yaparken ingilizce arama yaparsanız daha fazla döküman ve fotoğrafa ulaşabilirsiniz). daha sonra nebil bey ile görüşmeye gittim. çok içime sindi. olmayacak şeyler vaad etmiyor. ne olabilirse ne kadar olabilirse onu söylüyor. fiyat konusunda da anlaşınca yaptırmaya karar verdim...
sen ne zaman yaptırmayı düşünüyorsun?
KızlAr bi geçmiş olsun yok mu? Aşkolsun![]()
bikaç kg verip öle yaptırmayı düşünüyorum daha iyi sonuc alırım diye.. 2 ay içinde olmayı düşünüyorum yaza kadar şişliklerim ödemim iyice inmiş olur sanırım.. ama slimlipo olup sonuç alamayan bikaç kişinin yorumlarını okudum forumda acıkcası kafam çok karıştı.. klasik liposuction ameliyatlarında da cok fazla ödem morarma ve sonrasında çökme olabiliyor diye okumuştum ondan ıstemıyordum.çok kafam karıştı...
Geçmiş olsun canım. Bende lazer lipo düşünüyorum fakat hala kafamda tasarladığım doktorlarla bile gidip görüşemedim. Umarım istediğin sonucu alırsın. Başlamak bitirmenin yarısıdır. Ödem falan hepsi geçecek sabır!...
Burzeylent çok teşekkür ederim :)
Şimdilik şiş olduğum için hiç bir sonuç alamıyorum :) ama moralimi bozmıycam. İnşallah güzel olacak sonuç :)
Ben de epey bi süre bekledim. Kendim incelteyim spor yapayım falan dedim ama olmadı. E para falan ayarlamak gerekiyot bide biliyosun. Birden insana bi cesaret geliyor pat diye kalkıp doktora gidiyosun, pat diye karar veriyosun sonra bi bakmışsın aa ameliyat bitmiş :)
Darısı başıma artık :)))) Sende endişelenme artıkk güzel olmak öyle kolay değil:)) durumunu takip ediyo olacağım memlun kalırsan bende düşünebilirim bu yöntemi .
Merhaba, bi kaç gündür sesin çıkmıyo iyileşme sürecini merak ediyorum arada yaz merakta bırakma...
canım çok geçmiş olsun.. Bende bacakları tombiş bir hatunum kendimi bildim bileli dert edip dürürum.. Seni merakla takip edicem..Aslında ne kadara yaptırdığınıda mrk ediyorum sakıncası yoksa söyler misin??
canım çok geçmiş olsun.. Bende bacakları tombiş bir hatunum kendimi bildim bileli dert edip dürürum.. Seni merakla takip edicem..Aslında ne kadara yaptırdığınıda mrk ediyorum sakıncası yoksa söyler misin??