Tuna Tencere Seti

papatyam2011

.:AŞIK:.
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2010
1.782
3
116
Eskişehir
Kizlar gecen hafta Izmirdeki Dantelceden tencere setimi aldim. Kampanyadaydi 750 den 399 ytl ye indirmisler. Cok hosuma gitti kaliteli duruyo gercekten. Etrafimdaki herkezde met etti. Siz TUNA markasini duydunuzmu yada aranizda kullanan varmi? Resminide ekliyorum. bakinnn.. a.s

n3w02v.jpg

hiç duymadım ama gayet güzel ve kullanıslı gozukuyor..
karacadan aldıgım tencere takımıma benziyor.. en azından benımkınde delikli tencere gibi şeyden yok..seninkinde varmış..
güle güle kullan canım

bende duymadım ama çok güzel ve kaliteli görünüyor.
iyi günlerde kullanın.

hiç duymadım ama gayet güzel ve kullanıslı gozukuyor..
karacadan aldıgım tencere takımıma benziyor.. en azından benımkınde delikli tencere gibi şeyden yok..seninkinde varmış..
güle güle kullan canım

saol tatlim bende duymamistim.. ama etrafimdakiler memnun olduklarini soyleyince bide guzel gozuktugu icin aldim.. fiyatida cok uygundu..

canım benim tunanın tomp serisi bizede çoğu kişi övmüştü tabi aldıktan sonra çeliği çok kaliteliymiş hatta en iyisi diyolar bende 500 e almıştım

evet orası kesin en iyi kullanınca anlıycaz inşallah her bişeimiz istediğimiz gibi çıkar okadar özeniyoruzda alıyoruz

kızlar bende geçen yıl aldım tuna nın tomby setleirnden birini ne yalan söylim görünüşünü çok beyendim o yüzden aldım araştırmadımda. Şimdi burada güzel yorumları görünce içim rahatladı. Sağolun kızlar...

kızlar bende geçen yıl aldım tuna nın tomby setleirnden birini ne yalan söylim görünüşünü çok beyendim o yüzden aldım araştırmadımda. Şimdi burada güzel yorumları görünce içim rahatladı. Sağolun kızlar...

Ohhh vallah benimde icim rahatladi canim... hemencik guzel gunlerde kullanmak dilegiyle insallah boshayallersmile

Back
X