tüp ameliyatı olan varmı

tüp ameliyatı olup hamile kalan varmı arkadaşlar???

nasıl bi ameliyat olucak senin ki...???

mesela geçen doktora gittik bana sağ tüpüm yok bu arada ilk gebelik dış gebelik oldu ve alındı.bu arada sol tüpümde kemiğe yapışmış.ya dedi ameliyat yapıcaz yapışıklığı gidericez
%50 şans verdi.yapışıklığın boyutunu bilmediği için.ondan sonra 6 ay beklersin denemelere başlarsın.bende 33 yaşındayım tüp bebeğe karar verdik.belki yaşım 23 lü yaşlarda olsaydı ameliyatı yaptırırdım..
geçmiş olsun...

benimde dış gebelik oldu gece yıl ama tüpüm zarar görmedi sonra rahim filmiyle bi tanesi acıldı oay hamile kaldım ama malesef 2aylıkken kalbi durdu alındı şimdi ise yine tıkandı sanırım 5ay geçti ama olmuyo ya tüp bebek yada ameliyat düşünüyoruz tabi kafam karma karışıkbilemiyorum

sanada çok geçmiş olsun allah yardımcımız olsun tüp bebeği nerde düşünüyosun?

5 ay çok fazla değil ki..endişelenme...ama vakit kaybı olmasın diyorsan ki vakit kaybetme ben ettim.tüp bebeğe kadar bi hsg filmi daha çektir.doktorda çok önemli...

canım tup amelıyatı dediğin pek anlamadım tup bebekmı tıkalı tuplermı ben 2 sene hamile kalamdım dr um laporoskopğı yapalım dedi yaptı tupler kapalı çıktı açılacak gıbı değil dedi tup bebeğe yonlendırdı mesela

tüplerim tıkalı bende laparoskopi oldum biri tamamen tıkalı diğeri basıncla çalışıyo.rahim filmiyle açıldı hamile kaldım ama düştü yine tıkandı sanırım bende ya tüp bebek yada tüp ameliyatı düşünüyotrum nasip bakalım..

Slm arkadaslar!!

Eger tüpleriniz tikaliysa ve acilma durumunu yoksa ben size amaliyat tavsi ederim.
Benim tüplerim tikaliydi, 3 tüp bebek yaptirdim hepsi negativdi. Amaliyat yaptirdim tüplerim alinda ve simdik 4 haftalik hamileyim. Tikali tüpler tüp bebegi etkililiyor ve tutmuyor o yüzden ben amaliyati tavsi ederim.

yani alınmasınımı açılması?anlayamadım sen aldırdınmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…