Tüp bebege ara verip çeşitli yöntemlerle anne omak isteyenler hadi buyrun dertleşelim

abadii

Guru
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2011
235
11
318
Selm arkadaşlar ben 28 yaşında 6 seelik evliyim artık evlat hasreti yıpratmış çökmüş durumdayım durda benim gibi yorgun olan tüm kader arkadaşlarımı bekliyorum size geçmişimden bahsedeyim ben 4 aşıllama 2 tüp bebek tedavisi gecirdim olumsuz son tüp bebegim tutu ama onuda 4haftalık kaybetim şimdi çıkmaz bi yoldayım elim kolum baglı yapacak hiç birşeyim yok tedavime devam edemiyorum çünkü tüp bebegimide kıredi çekip yatormıstım yanı çıkmazdayım buyrun beraber bu süreci atlatelım kenidi kendimize bii ışık yaratalım

Selm arkadaşlar ben 28 yaşında 6 seelik evliyim artık evlat hasreti yıpratmış çökmüş durumdayım durda benim gibi yorgun olan tüm kader arkadaşlarımı bekliyorum size geçmişimden bahsedeyim ben 4 aşıllama 2 tüp bebek tedavisi gecirdim olumsuz son tüp bebegim tutu ama onuda 4haftalık kaybetim şimdi çıkmaz bi yoldayım elim kolum baglı yapacak hiç birşeyim yok tedavime devam edemiyorum çünkü tüp bebegimide kıredi çekip yatormıstım yanı çıkmazdayım buyrun beraber bu süreci atlatelım kenidi kendimize bii ışık yaratalım

off offf bendede basarisiz iki mokro..ne yapacagimi sasirdi..yas 28 2;5 yillik evliyim..ama gel gorki kendimi 50 yasinda hissediyorum..yoruldum yiprandim..

Kızlar çok gençsiniz. bana da hep böyle derlerdi gençsin ve 2 yıllık evlisin derlerdi ; ama işte insan takınca takıyor sanki hiç olmayacakmış gibi hissederdim. kendimi eve kapatmıştım,çocuklu arkadaş ve akrabalarımla görüşmez,sinirli bir yapıya bürünmüştüm.
Bugün itibarı ile 3 yıllık evli ve 29 yaşındayım ; 1 histereskopi, 3 tüp bebek denemem oldu, Şükür üçüncü de tuttu ve şu an ikiz bebeklerim var. İnşallah darısı sizlerin başına olsun.Şimdi düşünüyorumda o kadar kendimi yıpratmışım ki sanki hiç olmayacak gibi düşünüyordum. Sizin de bir gün olacak sabır gerekli , inşallah önce göbüşünüz sonra kollarınız ve eviniz bebeklerinizin sesiyle dolup taşsın.
Bu arada bizde tüp bebek denemelerini kredi ile yapmıştık. kredi taksitlerimiz devam ediyor sanırım bebeklerim 2 yaşına girene kadar borcumuz ancak kapanacak:40:

Son düzenleme:
kızlar çok gençsiniz. Bana da hep böyle derlerdi gençsin ve 2 yıllık evlisin derlerdi ; ama işte insan takınca takıyor sanki hiç olmayacakmış gibi hissederdim. Kendimi eve kapatmıştım,çocuklu arkadaş ve akrabalarımla görüşmez,sinirli bir yapıya bürünmüştüm.
Bugün itibarı ile 3 yıllık evli ve 29 yaşındayım ; 1 histereskopi, 3 tüp bebek denemem oldu, şükür üçüncü de tuttu ve şu an ikiz bebeklerim var. Inşallah darısı sizlerin başına olsun.şimdi düşünüyorumda o kadar kendimi yıpratmışım ki sanki hiç olmayacak gibi düşünüyordum. Sizin de bir gün olacak sabır gerekli , inşallah önce göbüşünüz sonra kollarınız ve eviniz bebeklerinizin sesiyle dolup taşsın.
Bu arada bizde tüp bebek denemelerini kredi ile yapmıştık. Kredi taksitlerimiz devam ediyor sanırım bebeklerim 2 yaşına girene kadar borcumuz ancak kapanacak:40:

cok güzel yaa rabim sana evlet kokusu tatırmış ama bilmiyorum benim hastalıgımın ne oldugu bile bilinmiyo sebepsizinterfiti diyegeçiyo ve 6 sene oldu becanım dile kolay yani bana imkansız geliyo incir kürüde sogan kürüdedenedimmalüm tedavi yok artık çıkış noktamda caresizim

off offf bendede basarisiz iki mokro..ne yapacagimi sasirdi..yas 28 2;5 yillik evliyim..ama gel gorki kendimi 50 yasinda hissediyorum..yoruldum yiprandim..

rabim bizlere güç kuvet sabır versin tek dilegim bizim gibi umutsuz olanlar bi sabah bi mucizeye uyanırız canım

Kızlar çok gençsiniz. bana da hep böyle derlerdi gençsin ve 2 yıllık evlisin derlerdi ; ama işte insan takınca takıyor sanki hiç olmayacakmış gibi hissederdim. kendimi eve kapatmıştım,çocuklu arkadaş ve akrabalarımla görüşmez,sinirli bir yapıya bürünmüştüm.
Bugün itibarı ile 3 yıllık evli ve 29 yaşındayım ; 1 histereskopi, 3 tüp bebek denemem oldu, Şükür üçüncü de tuttu ve şu an ikiz bebeklerim var. İnşallah darısı sizlerin başına olsun.Şimdi düşünüyorumda o kadar kendimi yıpratmışım ki sanki hiç olmayacak gibi düşünüyordum. Sizin de bir gün olacak sabır gerekli , inşallah önce göbüşünüz sonra kollarınız ve eviniz bebeklerinizin sesiyle dolup taşsın.
Bu arada bizde tüp bebek denemelerini kredi ile yapmıştık. kredi taksitlerimiz devam ediyor sanırım bebeklerim 2 yaşına girene kadar borcumuz ancak kapanacak:40:

canim nerde yaptirdin sen..benimde 2 negatifim var..ve 3.de pgt diye bazi doktorlar...ama pgtyede cok cok guvenmiyorum acikcasi..basariyi pek artirmiyo

Back
X