• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tup bebege baslamali miyiz?

arastirmaci genc

Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
79
8
18
34
merhabalar kafam karisik sizlerden yardim almak istedim.sekiz aylik evliyim esimin degerleri düşük morfolojide yuzde iki etrafimdakiler yeni ewli oldugum icin beklememi soyluyorlar ama ben her oyle dediklerinde uzuntuden agliyorum.birde birinci derecede variksel sikintimiz var tup bebek merkezi bunun sorun olamayacagini soyledi tup bebek icin ama morfoloji dusunduruyor beni

İki yüz bin ise normal yoldan zor olur ama olmaz diye de kişi yok. Allah bilir. Bizim sayımız 300 bin biz temmuzda tüp bebek yaptırcaz biz 3 yıllık evliyiz.

artirmak icin yollar denediniz mi.biz bir aydir bitkisel kulanndik ama ilk tahlil sonucu ile ayni sonuc aldik.kisa sre oldufu icin etkisini gostermemis olabilir die dusundum.szde varikosel var mi ne zamandir durumu biliyorsunuz.olmaz degil ama düsük ihtimal bizimki

Canım benim eşimin hormonları çok düşüktü iğne tadavisi oldu. Bir senedir tedavi oluyo. İlk öğrendiğimizde sayı sıfırdı iğnelerle 300 bin e çıktı. Biz de tüp kanala geçme kararı aldık beklemek istemiyoruz artık.

28 yaşindayım 9 aylık evlıyken tedavıye başladım. Belkı beklesek olurdu ama her regl donemi beklemek aglamak cok zor...

Oglum 7 aylık cok şukur ilk denemede tutundu meleğim. Cıkolata kıstınden 6 sene önce ameliyat oldum rezerv azlıgı vardı

Back
X