Tüp bebeğe hazırlık, öncesinde neler yapmalı, yemeli ve içmeliyiz?

avokadom

Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2014
78
0
16
İstanbul
Merhaba arkadaşlar,

İlk tüp bebek denemesinde hiçbir bilgim yoktu. Ama ikinci deneme farklı olacak.

Çünkü araştırdım, okudum ve yapacaklarımı sizlerle paylaşacağım.

Sizler de bilgilerinizi paylaşırsaniz, inanıyorumki bu sefer başaracağız.

Ilk önce ideal kiloda olmaniz sart ve yemek olarak et balik gibi seyler tuketmeye calisin kendiniz icin...
En önemliside moral hep olumlu dusunun ve olumlu olsun insallah bebisinize kavusursunuz.

Ilk önce ideal kiloda olmaniz sart ve yemek olarak et balik gibi seyler tuketmeye calisin kendiniz icin...
En önemliside moral hep olumlu dusunun ve olumlu olsun insallah bebisinize kavusursunuz.
.
Güzel diyosun da moralimizi iyi tutmak için neler yapmalıyız...malesef ben bunu hiç beceremiyorum.2 kez aşılama yaptırdım ve artık tüp bebeğe geçeceğiz.ama ben bu psiklojiden kurtulamadıktan sonra...:( az önce ben de baktım yenmesi gereken şeyler alınması gereken vitaminler var mı diye.ancak açık bir şekilde şunu diyo balık ve et tüketimi doğru ancak 1 yılı aşkın süredir korunmadığınız halde hamile kalamadıysanız bunlarla oyalanmayın.yani kısacası ben de yemeyle pek bi alakası olduğunu düşünmüyorum.Allah kısmet ederse olur.Biraz karamsar bi msj yazmışım moralini bozmamşımdır inşallah.tabiki biz yine elimizden geleni yapmalıyız gerisi Allah'ın takdiri.

.
Güzel diyosun da moralimizi iyi tutmak için neler yapmalıyız...malesef ben bunu hiç beceremiyorum.2 kez aşılama yaptırdım ve artık tüp bebeğe geçeceğiz.ama ben bu psiklojiden kurtulamadıktan sonra...:( az önce ben de baktım yenmesi gereken şeyler alınması gereken vitaminler var mı diye.ancak açık bir şekilde şunu diyo balık ve et tüketimi doğru ancak 1 yılı aşkın süredir korunmadığınız halde hamile kalamadıysanız bunlarla oyalanmayın.yani kısacası ben de yemeyle pek bi alakası olduğunu düşünmüyorum.Allah kısmet ederse olur.Biraz karamsar bi msj yazmışım moralini bozmamşımdır inşallah.tabiki biz yine elimizden geleni yapmalıyız gerisi Allah'ın takdiri.

Arkadaşlar uzun uğraşlar sonucunda sükürler olsun ki tüp bebek denememiz tuttu....çok güzel bir duygu rabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip eder inşallah...

Arkadaşlar elimde tüp bebekte kullanılan ilaçlar kaldı ihitacı olanlara uygun fiyata verilecektirrr....

Gonal-f 450ıu/0,75ml 5 kutu

cetrotide 0,25 mg 2 kutu

ihtiyacı olanlar 0539 468 83 33 numaralı telefondan ulaşabilirler...

Arkadaşlar uzun uğraşlar sonucunda sükürler olsun ki tüp bebek denememiz tuttu....çok güzel bir duygu rabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip eder inşallah...

Arkadaşlar elimde tüp bebekte kullanılan ilaçlar kaldı ihitacı olanlara uygun fiyata verilecektirrr....

Gonal-f 450ıu/0,75ml 5 kutu

cetrotide 0,25 mg 2 kutu

ihtiyacı olanlar 0539 468 83 33 numaralı telefondan ulaşabilirler...

çok sevindim hayırlısı olsun.Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin.Neler yaptınız ayrıca bir şeye dikkat ettiniz mi?bir de nerede yaptırdınız?çok fazla dinlendiniz mi?benim tam okulların açıldığı zamana denk gelicek hep ayakta olucam maalesef

Merhaba arkadaşlar,

İlk tüp bebek denemesinde hiçbir bilgim yoktu. Ama ikinci deneme farklı olacak.

Çünkü araştırdım, okudum ve yapacaklarımı sizlerle paylaşacağım.

Sizler de bilgilerinizi paylaşırsaniz, inanıyorumki bu sefer başaracağız.

bizde tüp bebek tedavisine başlıyacağız inş. ama korkularım var ilaçlar çok etkilermi acaba bilmiyorum.

amerikan hastanesinde tedavi görücez acaba siz nerde başladınız.

Back
X