tüp bebeğe karar verdik

muge689

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2014
39
1
36
35
İzmir
arkadaslar buraya yenı uye oldum 28 yasımdayım izmirde 2005 tarıhınde evlendım ılk yıllarda cocuk ıstemedık fakat daha sonra olmadıgını anlayınca 2008 yılında doktora gıttık benımle ılgılı problem yoktu sadece duzensız adet goruyordum esımın sperm tahlılınde ılerı hızlı sperm azlıgı cıkmıstı asılama denedık ama olmadı daha sonra ara verdık yasımızında genc olmasından dolayı pek ustune dusmedık..en son 2012 yılında hastahanede yıne bı asılama denedık ama oda olmadı esımın sperm tahlılı en guncel degerlerı sayısı:130.10000000 morfolojı kruger normal sperm:%2 ilerleme hızı :%35 ileri hareketli :%5 sımdı ozel bı doktora gıttık ve dırek tup bebek yapalım dedı bana inofolik esımede proxeed plus şase verdı mart ayında renglımın 2. gunu gıdıcem nasıse cok gergınız ne olacak bılmıyorum

merhaba arkadaşım öncelikle,

aynı sorunu yaşadık sanırım. bende 5 yıllık evliyim 1 yıldır çocuk istiyorduk olmuyordu.. bende bir sıkıntı yoktu çok şükür. eşim sperm verdi sayı 1,5 milyon ve tamamı hareketsiz çıktı. özel hastanede yaptırdık biz sperm testini.. özel hastanelere pek güvenmeyin diyor herkes. tüp bebeğe yönlendirdikleri için testlerle oynama bile oluyormuş.. en sağlıklısı ünv. hastaneleriymiş... bilmiyorum spermin düşük olduğunu 3 gün önce öğrendik ve psikolojimişz aşıır bozuldu.. allah yardımcımız olsun...

tüp bebeğe karar vermeniz hayırlı olmuş.nitekim artık tüp bebeğin bile tutma olasılığı azaldı.bende 1 kez yaptırdım dünya param gitti ama olmadı işte.2.ciyi denicez nasipse...inşallah senin ilk seferde tutar.ama morfoloji benm eşiminde düşüktü o yüzden çok iyi bir ürolog bul ankaradaysan kaan aydosa git derim.ama pahalı işte..

Allah emeklerınızı boş cıkarmasın arkadaşlar

izmirde ikamet ediorum urologa gıttık fakat bı sorun olmadıgını amelyata falan gerek olmadıgını soyledı hayırlısı bakalım ınsallah ılk seferde tutar bırde bısey sormak ıstıyorum tup bebekte yumurta ve sperm dollendırlıp yerlestırılmıomu rahıme nasıl oluoda tutmuo kı :18::18::18:

oyle bısey olacagını sanmıyorum bız ılk sıfada ogrendık daha sonra egede yaptırdık normal olsa hamıle kalırdık

canm döllendirilmiş hazır embriyo haklısın ama vücudun bunu kabulleniyorsa hamile oluyorsun ama kabul etmeyip embriyoyu dışarı atarsa hamile olmuyorsun.yani bu bile nasip...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…