Tüp bebeğe rağmen hamile kalamayanlar gelin dertleselim

dl3434

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2016
1.575
1.364
53
42
Arkadaşlar herkese merhaba
Özellikle yeni bir sayfa açmak istedim sadece hamile kalmak isteyenler üzerine daha onceki deneyimlerimizi, yaşadıklarımızi , yapacağımız dualari, bitkisel kürleri tedavileri ve dahasini paylaşalım birbirimize destek olalım

Benim çok şükür 8 yaşında bir kızım var 4 yıl sonra oldu simfi 8 yıldır deniyorum olmuyor
2 defa çatlama iğnesi
2 defa tüp bebek denedim olmadı maalesef .
Eşimde morfiloji sorunu var bende de pco
Suan tedaviyi bıraktım bitkisel küre başladım.

Sizlerden de tecrübelerinizi bekliyorum lütfen hamile kalmak için ısrarla devam edenler beraber paylaşım yapalım beraber dua edelim , hepinizi bekliyorummmmmmm

Merhaba, insallah saglikli bir sekilde hamile kalirsiniz. Ben deneyimlerimi her yere yaziyorum :)

2 senedir hamile kalmaya calisiyordum. Tüp bebek tedavisi de oldum. 2 kere transfer denedik negatif oldu.
Gecen hafta hamile oldugumu ögrendim. Simdi yaptigim her seyi yazayim;

-Subat basindan beri Karatay diyeti yapiyorum. Kilo vermek icin degil saglikli beslenmek icin. Ekmek ve seker cok cok cok kisitli tüketiyoruz. Kola, meyve suyu, sekerli icecekler, soslar, abur cubur tüketmiyoruz. Ev yogurdu yapiyorum. Mümkün oldugunca paketli gidalardan almiyoruz. Kahvaltilarimda 2 yumurta, zeytin, peynir, bazen domates, bazen yogurt. Bu sekilde yapiyorum. Diger ögünlerde de sebze yemekleri, haslanmis sebze üzerine sarimsakli yogurt, corba gibi seyler yapiyorum.

-Subat ayi boyunca Saracoglu`nun önerdigi "testere disli aslan pencesi" kürü yaptim. Bu hormonlari dengeliyormus. Zarari yokmus. Yüksekse düsürüyor, düsükse yükseltiyor.

-Yine Subat ayindan beri her gün Folik Asit, Omega 3, D Vitamini aldim. 1 cay kasigi ari sütü, 1 cay kasigi polen yedim. Folik asit önceden baslanmali, simdiden baslayin. Ben toplamda 2 sene kullandim ne zaman hamile kalacagimi bilmedigim icin.

Gecen ay televizyonda Dr. Ümit Aktas hamile kalamayanlar gluten diyeti yapsin, bir denesin dedi. Ben de bir aydir glutenli gidalarda uzak durdum (ekmek, pirinc, bulgur, makarna, unlu bütün mamüller). Gluten icermeyen kinoa dan bulgur pilavi gibi pilav ve kisir yaptim. :)

Bunlardan hangisinin kesin faydasi oldu bilmiyorum ama bunlari yaptim. Bu gluten konusuna dikkat etmemin etkisinin büyük oldugunu düsünüyorum.

Supermis canım hayırlı olsun bebeğin tebrik ederim yazdıkların içinde çok teşekkür ediyorum bazıları bana uyuyor deneyecegim.
Bende zeytin yağı içinde incire başladım
Eşime çaksir koku çayı yapıyorum ve organik keçiboynuzu pekmezi içiyorum ve iciri yorum esime:))
Birde bir karışım yaptım bal polen fıstık diğer otlar vs.bir sürü şey var icinde her gün eşim ve ben yiyoruz bakalım ise yarayacakmi:))

Supermis canım hayırlı olsun bebeğin tebrik ederim yazdıkların içinde çok teşekkür ediyorum bazıları bana uyuyor deneyecegim.
Bende zeytin yağı içinde incire başladım
Eşime çaksir koku çayı yapıyorum ve organik keçiboynuzu pekmezi içiyorum ve iciri yorum esime:))
Birde bir karışım yaptım bal polen fıstık diğer otlar vs.bir sürü şey var icinde her gün eşim ve ben yiyoruz bakalım ise yarayacakmi:))

Tesekkür ederim. Insallah hepsi ise yarar :)

Gonderemeyince tekrar oldu:)
Bende 33 yaşındayım 13 yıllık evliyim

Ama senin adına inan çok sevindim tüp den sonra kendiliğinden olmuş birde .süper bana moral oldu

Merhaba, insallah saglikli bir sekilde hamile kalirsiniz. Ben deneyimlerimi her yere yaziyorum :)

2 senedir hamile kalmaya calisiyordum. Tüp bebek tedavisi de oldum. 2 kere transfer denedik negatif oldu.
Gecen hafta hamile oldugumu ögrendim. Simdi yaptigim her seyi yazayim;

-Subat basindan beri Karatay diyeti yapiyorum. Kilo vermek icin degil saglikli beslenmek icin. Ekmek ve seker cok cok cok kisitli tüketiyoruz. Kola, meyve suyu, sekerli icecekler, soslar, abur cubur tüketmiyoruz. Ev yogurdu yapiyorum. Mümkün oldugunca paketli gidalardan almiyoruz. Kahvaltilarimda 2 yumurta, zeytin, peynir, bazen domates, bazen yogurt. Bu sekilde yapiyorum. Diger ögünlerde de sebze yemekleri, haslanmis sebze üzerine sarimsakli yogurt, corba gibi seyler yapiyorum.

-Subat ayi boyunca Saracoglu`nun önerdigi "testere disli aslan pencesi" kürü yaptim. Bu hormonlari dengeliyormus. Zarari yokmus. Yüksekse düsürüyor, düsükse yükseltiyor.

-Yine Subat ayindan beri her gün Folik Asit, Omega 3, D Vitamini aldim. 1 cay kasigi ari sütü, 1 cay kasigi polen yedim. Folik asit önceden baslanmali, simdiden baslayin. Ben toplamda 2 sene kullandim ne zaman hamile kalacagimi bilmedigim icin.

Gecen ay televizyonda Dr. Ümit Aktas hamile kalamayanlar gluten diyeti yapsin, bir denesin dedi. Ben de bir aydir glutenli gidalarda uzak durdum (ekmek, pirinc, bulgur, makarna, unlu bütün mamüller). Gluten icermeyen kinoa dan bulgur pilavi gibi pilav ve kisir yaptim. :)

Bunlardan hangisinin kesin faydasi oldu bilmiyorum ama bunlari yaptim. Bu gluten konusuna dikkat etmemin etkisinin büyük oldugunu düsünüyorum.
Canim bu arada sizin sorun neydi tup bebek neden tutmamis ti Dr. Ne demişti

Merhaba arkadaşlar ben de aynı durumdayım ilk negatifi 10 gün önce aldım şimdi adet olup sonra laparoskopi olmayı bekliyorum. Hakkımızda hayırlısı olur inşallah. Ben o söylediğiniz kür tarzı şeyler pek yapmıyorum nerden başlamak lazım acaba

Merhaba canım. Hoşgeldin bende 2 defa denedim olmadı maalesef laparoskopi nasıl yapılıyor bana hicbirsey denmedi tutamasi ile ilgili 3. Deneme yi seneye yaparim sanirim ama emin değilim oyüzden bitkisel kurler deniyorum belki faydası olur diye

Merhaba canım. Hoşgeldin bende 2 defa denedim olmadı maalesef laparoskopi nasıl yapılıyor bana hicbirsey denmedi tutamasi ile ilgili 3. Deneme yi seneye yaparim sanirim ama emin değilim oyüzden bitkisel kurler deniyorum belki faydası olur diye
Hosbuldum teşekkür ederim ;) çok üzüldüm senin için var bi zamanı galiba bilmiyorum. Laparoskopi rahmi yumurtaliklari vs görmek için yapilacak canm. Aslında çektirdigim yerde rahimde ilgili bi sorun görülmedi ama tüp bebek doktoru Rahmi de bi görmek istiyo. Her yolu deniyoruz napalım. Eşim de Varikosel var morfoloji var %2. Ama sayıdan dolayi ameliyat ilaç vs bişey onermediler. O yüzden benimle ilgili bişey olabilir diye bakilicak :(

Hosbuldum teşekkür ederim :KK66: çok üzüldüm senin için var bi zamanı galiba bilmiyorum. Laparoskopi rahmi yumurtaliklari vs görmek için yapilacak canm. Aslında çektirdigim yerde rahimde ilgili bi sorun görülmedi ama tüp bebek doktoru Rahmi de bi görmek istiyo. Her yolu deniyoruz napalım. Eşim de Varikosel var morfoloji var %2. Ama sayıdan dolayi ameliyat ilaç vs bişey onermediler. O yüzden benimle ilgili bişey olabilir diye bakilicak :KK43:
Hımm anladım canım hayırlısı benimde esimde morfiloji sorunu var ama 4 ay oldu sigarayı bırakalı Dr. Bir degisiklik olabilir biraz daha bekleyin dedi
Ama 2 defa tutmadı okadar da kaliteliydi embryolar ama olmadı işte bende son şans belki denerim diyorum ama biraz daha zaman geçsin belki sperm ler daha çok düzelir . Rahim filminde birsey görür şek hitereskopi yaparız dediler banada

Bu arda bende pco var düzensiz adet görüyorum başka bir Dr. A kontrole gittim progestan verdi bana yeni başladım bitince 3 gün içinde adet olursun dedi en azından biraz düzene girse yoksa her ay hamilemiyim diye test yapmaktan öldüm

Hımm anladım canım hayırlısı benimde esimde morfiloji sorunu var ama 4 ay oldu sigarayı bırakalı Dr. Bir degisiklik olabilir biraz daha bekleyin dedi
Ama 2 defa tutmadı okadar da kaliteliydi embryolar ama olmadı işte bende son şans belki denerim diyorum ama biraz daha zaman geçsin belki sperm ler daha çok düzelir . Rahim filminde birsey görür şek hitereskopi yaparız dediler banada
Inşallah düzelir ya vardır Rabbimin bi bildiği diyerek teselli etmeye çalışıyorum kendimi. 1 kez de aşılama denemistik ama morfolojiyle ilgili sorunu olan için aşılama zaman kaybı dediler o yüzden hemen tüp denedik ama kısmet değilmiş. Inşallah doğal yollardan olur hepimizin. Ben de laparoskopiden sonra sonbahara kadar akışına birakicaz olmazsa o zman tekrar denicez inşallah. Inşallah seninle ilgili bi durum yoktur

Bu arda bende pco var düzensiz adet görüyorum başka bir Dr. A kontrole gittim progestan verdi bana yeni başladım bitince 3 gün içinde adet olursun dedi en azından biraz düzene girse yoksa her ay hamilemiyim diye test yapmaktan öldüm
O test işini hiç sorma zaten fobi haline bende. Inşallah düzelir ya ilaç ise yarar bence

Back
X