Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Devlet karşılıyor zaten belli şartlara uyuyorsan.onun haricinde özeller paralıÖnereceğiniz özel sağlık sigortası varmı arkadaşlar
Devlette yaptırdınız mı tüp bebek?Devletin karşılıyor zaten belli şartlara uyuyorsan.onun haricinde özeller paralı
Hayır ben hiç yaptırmadım henüzDevlette yaptırdınız mı tüp bebek?
Tamam canım teşekkür ederimDevlet karşılıyor zaten belli şartlara uyuyorsan.onun haricinde özeller paralı
Çok saçma zaten tedavi pahalı bari ilaçları devlet karşılasaBildiğim kadarıyla hiçbir sigorta tüp bebeği karşılamıyor
raporlu yazılıyor sanırım bazı yerlerde onu danışın bence tedavi göreceğeniz yereÇok saçma zaten tedavi pahalı bari ilaçları devlet karşılasa
Cumartesi kontrolüm var gittiğimde soracağımraporlu yazılıyor sanırım bazı yerlerde onu danışın bence tedavi göreceğeniz yere
nerede tedavi görüyorsunuzCumartesi kontrolüm var gittiğimde soracağım
Oto jınemed İstanbulnerede tedavi görüyorsunuz
anladım hiç duymadım orayı. o yüzden bir fikrim yok durumlarıyla alakalıOto jınemed İstanbul
Sağlık sigortası araştırırken görmüştüm ben sigortam netten yaptırdım bazı poliçelerde vardı oraya bir bakım istersenizÖnereceğiniz özel sağlık sigortası varmı arkadaşlar