Kızlar 10 gün önce transfer yapıldı bu ikinci transferimdi. Bugün tahlil yaptırdık kan değerim 345 çıktı çok şükür hamileyim artık. Allahım isteyen herkese nasip etsin tez zamanda. Sorum şu 345 değer ikiz mi yoksa tek bebiş mi fikri ve deneyimi olanlar var mı :)
Kızlar 10 gün önce transfer yapıldı bu ikinci transferimdi. Bugün tahlil yaptırdık kan değerim 345 çıktı çok şükür hamileyim artık. Allahım isteyen herkese nasip etsin tez zamanda. Sorum şu 345 değer ikiz mi yoksa tek bebiş mi fikri ve deneyimi olanlar var mı :)
Benimde geçen hafta salı günü transferim olduğu 3.gün 2embriyo transfer edildi. 3 gündür evde test yapıyorum dün daha netleşti silik çizgi ister istemez tedirgin oluyorum kanda negatif olursa diye bu günde regli günüm ne gelen var ne giden :)
Hayirlisi olsun saglikla kucaginiza almak nasip olsun. Benim degerim 12. gun 250 idi ve ikiz oldugunu öğrendik sonradan ultrasonda gorunce. Benim bu forumda gordugum kadariyla kandaki beta hcg degerinden hic belli olmuyor ne oldugu. Sabredin yakinda ilk ultrason muayenizde doktorunuz gorecektir. Hakkinizda hayirlisi olsun.