- Konu Sahibi hisarbuselik
çok soğuklar tabii tuhaf bayaa...aaay canım bırakırmı öyle bir günde annen seni oda yaşamış o mutluluğu ne güzel...) tabii böyle olur ama normali bu çocuklar sevgiyle büyür sevgisiz olmaz sadece yemek yedir yıka uyut falan bu değildirki en önemlisi sevgi sevildiğini hissettirebilmek...ama yürüyüş çok iyidir bu aylarda dinlene dinlene yürüycen o kadar zorlama kendini ağırlaşmazmı tabii hele son ay çok fena ben şişme balon gibi olmuştum bide benim doğumum ağustos ayıydı düşün artık halimi o sıcakta annem klimayıda yakmıyordu hastalanmayım diyee dedim ya çok evhamlı bildiğin gibi deği hep balkonda oturuyordum çok zor ALLAH yardımcın olsun aaah geçicek bu günlerde unutçan bile çektiğin çileleri...bana bu ay histerozkopi yatılar rahime baktılar sezeryan oldum yaa bir yapışıklık falan varmı diye onda sonra dediler doğum kontrol hapı iç ben neden dedim bu ay hamile kalsam bişeymi olurmu dedim hemşire yok olmaz ama adetin gecikmesin tedaviye hemen başlayalım dedi ama ben içmedim daha doğrusu anlattığım gibi annem içirmedi sana vermemişlermiydi doğum k.hapı hemen o aymı tüp bebeğe başladılar?yaa bide ben bu ay yaptırmasammı tüp bebek acaba?baksana kına var orda en az 2-2.5 saat oturmam gerekiyo bide beni çekip oynatmasınlar transferden 4-5 gün sonra olsa bile yine tedirginim maddi manevi zorlukların içinde yaptırıcağız bu tüp bebeği kasımdamı yaptırayım acaba hesaplıyorum o haftaya denk geliyor transfer ama 15 veya 16 sında adet olursam bir sorun olmaz herhalde kafam çok karıştı
annem benim için çok farklı çok özeldr Rabbim hiçbirinin yokluğunu göstermesn inş... neyse ben öyle anne baba konularına fazla girmeyeyim oturup ağlarım valla :) ben sevgimi göstermediğim bi zamanı hayal bile edemiyorum zaten becerememde.şimdi karnımda olduğu halde böyle seviyosam inş kucağıma alınca neyaparım çocuğu bilemiyorum:) eşim yukarı kata tv seyretmeye çıktığında bende başlıyorum oğluşumla konuşmaya diller dökmeye, eşimde böyle hararetli hararetli kimle konuşuyosun die seslenio:) inş yavrumuz bize hayırlı bi evlat bizde ona hayırlı birer ana baba oluruz, onu layığıyla yetiştirebilirz...
evet yürüyüş çok önemli ama düzenli yapmıyorum yaaa

anneler evet biraz evhamlı oluyo, biz nasıl yavrumuzu düşünüyosak onlarda bizi düşünüyo neyapsınlar.
anladım canım ama bana doğum kontrol hapı falan vermemişlerdi nezaman istersen o ay adetinin 2.günü gel demişlerdi.bende aslında şubatta gidecektim ama arkadaşlarla gidip bi boğaz havası alalım dedik bide ocağın sonuydu boğaz havasını sen düşün artık:) çok güzel hava almış olmalıyımki acayip bi grip oldum:) doktora gittim,ben gelecektim ama çok hastayım ertelesek olurmu dedim.tabii daha iyi olur zorlama yok, bidahaki ay gelirsn neolacak dedi bende öyle bi ay ertelemiş oldum.ve benim doktorum pek ilaç verme taraftarı değildi, eşim için vitamin bile ben kendim isteyip yazdırdım:) sadece öncesinde eşimle bana antibiyotik vermişti okadar yani. kız kınadan önce transferin yapılırsa oynayıp moynama heee, bak kendi ağzınla diyosun maddi manevi yıpranıyo insan. vereceğin emekleri düşün hakkında nezaman hayırlıysa istişare edip öyle başlayın tedaviye derim ben... eğer kınada oynatmaya çalışırlarsada çok fena ayağımı incitmişim üstüne basamıyom falan dersin artık napıcan:):):)