Tüp bebeğinizin kalbini ne zaman duydunuz

Kahveci prenses

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2023
439
93
28
29
Son adet 31 mart
Transfer 21 Nisan
Pozitif olması 1 Mayıs beta değeri 60
Kese görünümünü 9 Mayıs
19 Mayıs kalp atışı yok
26 Mayıs kalp atışı yok bir daha ki kontrol 30 Mayıs ???
Yani adet ile arasında tam 2 ay geçmiş oluyor 8 haftalık mı oluyorum kızlar sizler kalp atışı ne zaman duydunuz yani transferden kaç gün sonra veya kese görünümünden kaç gün sonra

Kendi Dr.umdan önce devlete gittim göbekten baktı asistan Dr keseyi zor gördü. 4 haftalık anca dedi 🙄🙄 ertesi gün Dr kalbi bile dinletti. Ultrason cihazının kalitesi önemli bence devlettekiler biraz eski yani benim gittiğim öyleydi.tabi vajinal olması da gerekli sanirim

Son adet 31 mart
Transfer 21 Nisan
Kese görünümünü 9 Mayıs
19 Mayıs kalp atışı yok
Yani adet ile arasında tam 2 ay geçmiş oluyor 8 haftalık mı oluyorum kızlar sizler kalp atışı ne zaman duydunuz yani transferden kaç gün sonra veya kese görünümünden kaç gün sonra
Son adet 13 mart
Transfer 7 nisan
Pozıtıfı 15 nısan (8 cı gunde oyrendım )
3 maysda hem kese hem kalp atışı duydum
Şu an 10 hafta

Transfer tarihi 24 nisan
Kese görülme 14 mayıs
Kalp atışı duyulması 23 mayıs
Transfer tarihine göre 6+6 ama ultrasona göre 6+3 ken kalp atışını duydum
Darısı başınıza inşallah. Bazen geç duyuluyor kalp atışı 8.9. haftada duyanlar var. Ultrason cihazına göre de değişir.

Teşekkür ediyorum herkese sizin hesaplarınıza göre benim 19-20 Mayıs civarı duymam gerekiyordu 30 mayısa geldik inşallah duyulur bilmiyorum

Son adet 31 mart
Transfer 21 Nisan
Kese görünümünü 9 Mayıs
19 Mayıs kalp atışı yok
Hangı doktorda tedavı oldun canım sorun neydı kacıncı denemede oldu

Back
X