Tüp bebek 1 hafta geriden gelmesi

gsfrba

Guru
Kayıtlı Üye
30 Mart 2014
17
2
286
Trabzon
Arkadaşlar 266 Haziran transfer oldum 25 Temmuz ilk kontrole gittim bebekte kesede gözüktü ama 6+5 olması gerekirken 5+6 çıktı bir sorun mudur 2 hafta sonra tekrar muayeneye gideceğim yaşayan var mı

Arkadaşlar 266 Haziran transfer oldum 25 Temmuz ilk kontrole gittim bebekte kesede gözüktü ama 6+5 olması gerekirken 5+6 çıktı bir sorun mudur 2 hafta sonra tekrar muayeneye gideceğim yaşayan var mı
Adet tarihine göre hesaplanacaksınız , transfer tarihine göre değil :) son adet tarihiniz nedir? Doktorunuz ne dedi?

Doktorum normal dedi bir sorun yok dedi ama neden transfer tarihi ele alınması gerekmiyor mu
Hayır son adet tarihi geçerli:) doktorun normal dediyse normaldir. Endişelenme.

Bende oldu reglı 1 hafta 13 martdı 20 mart yaodılat tarıhı normla durumlar bunlar oluyor

Tüp bebekte geç döllenme gibi bir durum söz konusu olmadığı için transfer tarihi vs kaçıncı gün embriyosu olduğu önemlidir benimde gelişimi bir hafta geriden gidiyor 2 hafta kadar fark olmadığı sürece sorun olmazmış

Back
X