Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar 266 Haziran transfer oldum 25 Temmuz ilk kontrole gittim bebekte kesede gözüktü ama 6+5 olması gerekirken 5+6 çıktı bir sorun mudur 2 hafta sonra tekrar muayeneye gideceğim yaşayan var mı
Arkadaşlar 266 Haziran transfer oldum 25 Temmuz ilk kontrole gittim bebekte kesede gözüktü ama 6+5 olması gerekirken 5+6 çıktı bir sorun mudur 2 hafta sonra tekrar muayeneye gideceğim yaşayan var mı
Tüp bebekte geç döllenme gibi bir durum söz konusu olmadığı için transfer tarihi vs kaçıncı gün embriyosu olduğu önemlidir benimde gelişimi bir hafta geriden gidiyor 2 hafta kadar fark olmadığı sürece sorun olmazmış