- 27 Aralık 2021
- 8
- 0
- 1
- 28
- Konu Sahibi Ebrucengizz
Tüp bebek 11. Gün beta hcg 73 çikti iyimi kotumuu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kötü değil bence.Tüp bebek 11. Gün beta hcg 73 çikti iyimi kotumuu
5. Gün blastokist embriyosuKötü değil bence.
Kaçıncı gün embriyosuydu
Hayır gayet güzel bir değer 2 gün arayla hcg verin 2 katı yükselerek devam etmesi lazım.Bende tam aşılamaya gidicekken kendiliğimden gebe kaldım şuan 5+1 izTüp bebek 11. Gün beta hcg 73 çikti iyimi kotumuu
Yine iyi seninki benim 12.gün tahlilimde 11 çıktı 2 gün sonra yine verecem yükselme olacak mı diyeTüp bebek 11. Gün beta hcg 73 çikti iyimi kotumuu
Mrb benim 2. Tup bebek denemem suan 4. Gündeyim ilk tup bebek denemede 9. Gun hcg 76 çıkmıştı kizim suan 5 yasinda hic merak etme bisey olmazTüp bebek 11. Gün beta hcg 73 çikti iyimi kotumuu
Acaba kan verdiniz mi yükselme nasıl ?Yine iyi seninki benim 12.gün tahlilimde 11 çıktı 2 gün sonra yine verecem yükselme olacak mı diye
Moral bozmak istemem ama benimki ertesi gün kanama olunca gebeliği sonlandırdıkAcaba kan verdiniz mi yükselme nasıl ?
Bende 11. Günde verdim 14 çıktı değerim![]()
Çok geçmiş olsun. Yarın tekrar gidicem bakalım kan testine inşallah birşey olmaz.Moral bozmak istemem ama benimki ertesi gün kanama olunca gebeliği sonlandırdık
İnşallah ya güzel haberlerini bekliyoruzÇok geçmiş olsun. Yarın tekrar gidicem bakalım kan testine inşallah birşey olmaz.
Üzülmeyin dua edin bol bol, ben 10. Gün 13 ile öğrendim şuan 8 haftalığızÇok geçmiş olsun. Yarın tekrar gidicem bakalım kan testine inşallah birşey olmaz.
Benim de oğlumda 9.gun 54 çıkmıştı sayının cidd n çok önemi yokMrb benim 2. Tup bebek denemem suan 4. Gündeyim ilk tup bebek denemede 9. Gun hcg 76 çıkmıştı kizim suan 5 yasinda hic merak etme bisey olmaz
Çok şükür iyimiş değerimÜzülmeyin dua edin bol bol, ben 10. Gün 13 ile öğrendim şuan 8 haftalığızBin şükür elhamdulillah
Benimde 3.gün embriyosu taze transfer 10.gün 6.5 çıktı 12.gün 15.5 çıktı artış var ama korkuyorum doktor 4gün sonra tekrar baktıralım dedi pazartesiyi bekliyorum ilaçlara da devamÇok şükür iyimiş değerimRabbim isteyen herkese versin
![]()
İnşallah hayırlı haberlerle gelirsinBenimde 3.gün embriyosu taze transfer 10.gün 6.5 çıktı 12.gün 15.5 çıktı artış var ama korkuyorum doktor 4gün sonra tekrar baktıralım dedi pazartesiyi bekliyorum ilaçlara da devam
Canım verdin mi kan nasılsın ?İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin![]()