- 26 Ocak 2024
- 22
- 12
- 8
- 26
- Konu Sahibi tolnur2110
Merhabalar bu gün transferimin 11. Günü ve test yaptım silik çıktı. Sizce hamile miyim ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet tebriklerMerhabalar bu gün transferimin 11. Günü ve test yaptım silik çıktı. Sizce hamile miyim ?
Eki Görüntüle 3377332
Çok teşekkür ederim rabbim çabalayıp isteyen herkese nasip etsinBence evet pozitif tebrikler
Teşekkür ederimPozitif tebrikler![]()
Benimde ilk tüp bebeğim 5 kez aşılama yaptık 2. Asilamamiz tutmuştu ama 5. Ayimda düşük yaptim malesef. Benimde 3. Gun embriyosuydu yarin kan verecegim 12. Günü yarin inşallah rabbim hayırlı haberler almayı nasip eder. Cok zor bir surec rabbim hepimizin yardimcisi olsun. Bekleyen herkese hayirlisi saglikli bebisler nasip etsinİnşallah tutmuştur bence kan yaptır ama 12.gun daha garantili olur dilerim Rabbim bütün çabalarımızı güzellik le sonuclandırır Rabbim tez zamanda sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin insallah bende 19 ocakta 3.gun embriyosu transferi yapıldı bugün 9. Gün kan testim negatif 2.89 değer ama yarın doktorla görüşmemiz var inşallah sonuç için erkendir.biz normalden 1 gün önce yaptırdık
3. Gün embriyosuyduBu test pozitif hayırlı olsun. Taze transfer olsa bile çatlatma etkisi kalmamıştır
Kaçıncı gün embiryosuydu.
Çok tesekkur ederim yarinn kan vericem icim hala rahat değil inanasim gelmiyor3. Gün embriyosuydu