• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek 11. Gün gebelik testi

tolnur2110

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2024
22
12
8
26
Merhabalar bu gün transferimin 11. Günü ve test yaptım silik çıktı. Sizce hamile miyim ?
17064437602223460306963539521336.webp

İnşallah tutmuştur bence kan yaptır ama 12.gun daha garantili olur dilerim Rabbim bütün çabalarımızı güzellik le sonuclandırır Rabbim tez zamanda sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin insallah bende 19 ocakta 3.gun embriyosu transferi yapıldı bugün 9. Gün kan testim negatif 2.89 değer ama yarın doktorla görüşmemiz var inşallah sonuç için erkendir.biz normalden 1 gün önce yaptırdık

İnşallah tutmuştur bence kan yaptır ama 12.gun daha garantili olur dilerim Rabbim bütün çabalarımızı güzellik le sonuclandırır Rabbim tez zamanda sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin insallah bende 19 ocakta 3.gun embriyosu transferi yapıldı bugün 9. Gün kan testim negatif 2.89 değer ama yarın doktorla görüşmemiz var inşallah sonuç için erkendir.biz normalden 1 gün önce yaptırdık
Benimde ilk tüp bebeğim 5 kez aşılama yaptık 2. Asilamamiz tutmuştu ama 5. Ayimda düşük yaptim malesef. Benimde 3. Gun embriyosuydu yarin kan verecegim 12. Günü yarin inşallah rabbim hayırlı haberler almayı nasip eder. Cok zor bir surec rabbim hepimizin yardimcisi olsun. Bekleyen herkese hayirlisi saglikli bebisler nasip etsin ❤️

Back
X