Tüp bebek 12. Gün Beta

Merhaba canım öncelikle tebrik ederim 🙏🏻🧿 Rica etsem kan değerlerinizi gün ve değer olarak paylaşabilir misiniz? ❤️
Merhaba çok teşekkür ederim.🫶🏻 28 Mayıs da transfer oldum .
Transfer günü dahil olmak üzere
8. Gün 122
10. Gün 220
12. Gün 372
14. Gün 822
16. Gün 2106
Kendi isteğimle yaptırdığım 19. Gün ise 6913 çıktı
Keseyi 16. Gün gördüm

Merhaba çok teşekkür ederim.🫶🏻 28 Mayıs da transfer oldum .
Transfer günü dahil olmak üzere
8. Gün 122
10. Gün 220
12. Gün 372
14. Gün 822
16. Gün 2106
Kendi isteğimle yaptırdığım 19. Gün ise 6913 çıktı
Keseyi 16. Gün gördüm
Manşallah canım değerlerin güzel artış göstermiş 🙏🏻🧿bende 29 Mayıs 3.gün embriyosu 2 tane transfer edildi. 12.gün 78.13 çıktı. 15. Gün 743.38 çıkmıştı. Ben birden artış gösterince tedirgin olmuştum. Değerleri görünce rahatladım.. Ayrıca soruma cevap verdiğiniz için teşekkür ederim 🤗

Manşallah canım değerlerin güzel artış göstermiş 🙏🏻🧿benimde 3.gün embriyosu 2 tane transfer edildi. 12.gün 78.13 çıktı. 15. Gün 743.38 çıkmıştı. Ben birden artış gösterince tedirgin olmuştum. Değerleri görünce rahatladım 🤗
Canım hayırla sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah 🧿🥹 benim tek embriyo 5. Gün idi senin 2 adetmiş ikiz olma ihtimali var 🤭 fazla artmış olması ikiz olma ihtimalini arttırıyor belki ikisi de tutunmuştur bebişlerinin

Canım hayırla sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah 🧿🥹 benim tek embriyo 5. Gün idi senin 2 adetmiş ikiz olma ihtimali var 🤭 fazla artmış olması ikiz olma ihtimalini arttırıyor belki ikisi de tutunmuştur bebişlerinin
Çok teşekkür ederim canım benim Rabbim seninde sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻🧿 Doktorumda aynı şeyi söyledi. Çarşamba günü kontrolüm var. Umarım hayırlı sağlıklı haberler alırım canım. Tabiki sende öyle senin şimdi sırada kalp atışı var değil mi ? 🤗❤️

Çok teşekkür ederim canım benim Rabbim seninde sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻🧿 Doktorumda aynı şeyi söyledi. Çarşamba günü kontrolüm var. Umarım hayırlı sağlıklı haberler alırım canım. Tabiki sende öyle senin şimdi sırada kalp atışı var değil mi ? 🤗❤️
Evet 1 hafta sonra kalp atışı için çağırdı doktorum inşallah duymak nasip olur 🥹 güzel düşünelim güzel olsun 🤭

Back
X