Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba burda yeniyim tüp bebek tedavisi görüyorum 2. Denemem 5. Gün donmuş embriyo transfer oldum tek 10 gün beta hcg değerim 93 12. Gün değerim 123 çıktı bu durumu yaşayanlar var mı ağrı
Merhaba tüp bebek transferi oldum hastalanınca hastanede 1 gece yatışım oldu kan alındı beta değerim 3. Günde 6.65 çıktı sonrasında kan vermedim pazartesi günü kan vermeye gideceğim bu durumu yaşayanlar oldu mu
Merhaba tüp bebek transferi oldum hastalanınca hastanede 1 gece yatışım oldu kan alındı beta değerim 3. Günde 6.65 çıktı sonrasında kan vermedim pazartesi günü kan vermeye gideceğim bu durumu yaşayanlar oldu mu
Ney yaptınız sonucunuz ne oldu bende sizle aynı durumdayımMerhaba burda yeniyim tüp bebek tedavisi görüyorum 2. Denemem 5. Gün donmuş embriyo transfer oldum tek 10 gün beta hcg değerim 93 12. Gün değerim 123 çıktı bu durumu yaşayanlar var mı ağrı durumunuz nasıldı
Çok geç gördüm kusura bakmayın kimyasal gebelik dedi doktor geçen hafta cuma da kan verdim 1e düşmüş maalesef sonlandıNey yaptınız sonucunuz ne oldu bende sizle aynı durumdayım
Ne kusuru canim benimde en son 3 gun once 80 di degerimin dusmus olmasi lazim ve benim hala kanamam olmadi sizede cok gecmis olsun nasip insallah sizinde bizimde bidahikine tutarÇok geç gördüm kusura bakmayın kimyasal gebelik dedi doktor geçen hafta cuma da kan verdim 1e düşmüş maalesef sonlandı
Bnm de 5.gün çok emriosu 9. Gün 64 düşük geldi gözüme sizin durum ne oldu kese kalp atışı görmüşsünüzdür umarımMerhaba burda yeniyim tüp bebek tedavisi görüyorum 2. Denemem 5. Gün donmuş embriyo transfer oldum tek 10 gün beta hcg değerim 93 12. Gün değerim 123 çıktı bu durumu yaşayanlar var mı ağrı durumunuz nasıldı
Sonucunuz ne oldu merak ettimBnm de 5.gün çok emriosu 9. Gün 64 düşük geldi gözüme sizin durum ne oldu kese kalp atışı görmüşsünüzdür umarım
Merhaba şükür şuan 11 haftalık ama ölçümler tam 12 haftalık önden bile gidiyor herşey yolunda bi sıkıntım kalmadıSonucunuz ne oldu merak ettim