Merhaba fiyat bilgisi paylaşabilşr misinizMerhabalar ilk defa tüp bebek deneyeceğim Amh 0.75 . 3 doktor arasındayım Alper Biler,Emre Başer,Eser Çolak.
Forumlardaki tüm yorumları okudum neredeyse,böylelikle 3 doktora düşürdüm. Olumlu olumsuz tecrübe ve duyumlarınızdan bahsederseniz çok sevinirim. Birbirimize fikir olmuş oluruz. Bu arada ben fiyat bilgilerini aldım merak edem olursa onları da paylaşabilirim.
Emre bey 95 bin tl opu+transfer, ilaçlar ortalama 40 bin , muayene 2900 rahim filmi 18 bin spermiogram 2.5 bin tl denildi.Merhaba fiyat bilgisi paylaşabilşr misiniz
Alper bey opu+transfer 90-95 bin tl ilaçlar 40 bin tl muayene 3925 tl ve 20 gün muayene geçerli dendi.Merhaba fiyat bilgisi paylaşabilşr misiniz
Çok teşekkür ederim diğerlerinden fiyat aldınız mı bende irenbede tedaviye yeni başladım daEmre bey 95 bin tl opu+transfer, ilaçlar ortalama 40 bin , muayene 2900 rahim filmi 18 bin spermiogram 2.5 bin tl.
Siz daha önce denediyseniz nerelerde denediniz memnun kaldınız mı ?Merhaba fiyat bilgisi paylaşabilşr misiniz
Evet irenbeden de aldım paylaştığım gibi o da. Bir de bahçeci Funda hanımdan aldım opu+transfer 111 bin tl ilaçlar ortalama 40-50 bin tl muayene 5900 ancak 6 ayda bir alınıyormuş öyle söylendi bana.Çok teşekkür ederim diğerlerinden fiyat aldınız mı bende irenbede tedaviye yeni başladım da
Alper bey mi ? Nasıl bir hekim ne aşamadasınız ilk denemeniz mi ve neden Alper beyi seçtimiz mesela biraz anlatır mısınız?Çok teşekkür ederim diğerlerinden fiyat aldınız mı bende irenbede tedaviye yeni başladım da
Evet doktorum Alper bey bende amh düşük yaş 33 amh 0,43 Alper bey bilgili ve çok sakin bir insan ve çok açıklayıcı bir şekilde süreci detaylı anlatıyor ilk adetim 2 ay önce gittiğimde 7 folikül vardı ama birisi önden gidşyordu büyük dedi başlamaya uygun değil takviye kullanalım dedi geçen perşembe ikinci adetimdi ve iğnelere başladık çok şükür hatta yarında kontrolüm var bakalım bende emre bey ile alper bey arasında kalmıştım açıkcası lab olarak irenbe sanki daha önde gibi geldi bana o yüzden orayı tercih ettim bakalım pişman olmayalım inşallahAlper bey mi ? Nasıl bir hekim ne aşamadasınız ilk denemeniz mi ve neden Alper beyi seçtimiz mesela biraz anlatır mısınız?
Bahçeci bir tık daha üst para konusunda hep zaten sanırım yanlış hatırlamıyorsam Funda hanım çok yoğun oluyordu vs diye duyarak elemiştimEvet irenbeden de aldım paylaştığım gibi o da. Bir de bahçeci Funda hanımdan aldım opu+transfer 111 bin tl ilaçlar ortalama 40-50 bin tl muayene 5900 ancak 6 ayda bir alınıyormuş öyle söylendi bana.
Yok bende daha ilk irenbede başladım opuya bile gelmedik daha iğne aşamasındayımSiz daha önce denediyseniz nerelerde denediniz memnun kaldınız mı ?
Süreciniz hayırlı uğurlu olsun ben de sizinle çok benzer sayılırım. Amh 0.7 yaş 28 . Emre bey ve Alper bey arasındayım bir kaç gün içerisinde netleştirmem gerekiyor. Peki siz rahim filmi çekildiniz mi ya da Alper bey istedi mi ?Evet doktorum Alper bey bende amh düşük yaş 33 amh 0,43 Alper bey bilgili ve çok sakin bir insan ve çok açıklayıcı bir şekilde süreci detaylı anlatıyor ilk adetim 2 ay önce gittiğimde 7 folikül vardı ama birisi önden gidşyordu büyük dedi başlamaya uygun değil takviye kullanalım dedi geçen perşembe ikinci adetimdi ve iğnelere başladık çok şükür hatta yarında kontrolüm var bakalım bende emre bey ile alper bey arasında kalmıştım açıkcası lab olarak irenbe sanki daha önde gibi geldi bana o yüzden orayı tercih ettim bakalım pişman olmayalım inşallah
Teşekkür ederim sizinde hakkınızda hayırlısı olsun inşallah ben rahim filmimi önceden çektirip götürdüm alper beye genelde tüp bebekte istediklerini duyduğum içinSüreciniz hayırlı uğurlu olsun ben de sizinle çok benzer sayılırım. Amh 0.7 yaş 28 . Emre bey ve Alper bey arasındayım bir kaç gün içerisinde netleştirmem gerekiyor. Peki siz rahim filmi çekildiniz mi ya da Alper bey istedi mi ?
Teşekkür ederim inşallah ilk denememizde pozitif haberler vermek nasip olsunTeşekkür ederim sizinde hakkınızda hayırlısı olsun inşallah ben rahim filmimi önceden çektirip götürdüm alper beye genelde tüp bebekte istediklerini duyduğum için
Amin inşallah sizde de eğer amh dışında sorun yoksa şansınız daha çok yaştan dolayı diye düşünüyorum hayırlısıyla güzel haberler alırsınız inşallahTeşekkür ederim inşallah ilk denememizde pozitif haberler vermek nasip olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?