Tüp Bebek 2026 Ağustos Anneleri

kızlar eşiniz destek oluyor mu geceleri nasıl yapıyorsunuz? böyle aralıksız 3 saat uyuduğunuz oluyormu
Benim kızım maksimum 2 saat uyuyor. Genelde 1,5 saat sonra kalkıyor. Uykuya dalmada çok zorlanıyor. Emzirdikten sonra gaz almaya çalışırken uykusu çok açılıyor ve ayakta sallamadan malesef uykuya geçemiyor. Elektirikli sallanan beşik aldım. Onada direkt koyduğumda kendi kendine uyumuyor. İlla ayakta sallayarak dalması gerekiyor. Eşim de uyuyakalıyor sallarken. düşürür üstüne ayağı vs gelir diye korkuyorum o yüzden ondan destek alamıyorum

Kızlar birde kundak yaparak mı uyutuyorsunuz. Bizimki kumdağı sevmiyor böyle kendini daha çok uyandırıyor ellerini çıkartmaya çalışırken

Zeytinyağı denedim de işe yaramadı canım. Bakalım inşallah yapar 🥲 sürekli

zinco başta çok iyi gelmişti canım sonradan çok ıkınmaya başladı. Doktor da eğer etkş etmezse sırasıyla bunları dene dedi. Mesela Buda etki etmezse sub simplex deneyeceğim. Şimdilik ıkınması azaldı . Güzel gaz çıkarıyor . Zinkonun tadı keskin evet biraz daha. Nurse harveyside zor içiriyorum istemiyor hiç
Ben biraz daha deneyeceğim olmazsa değiştireyim Nurseyi çok öneriyorlar

Evet canım şükür yardımcı oluyor yoksa çok zor evdeyken bebeğe bakıyor genelde bende fırsat buldukça uyuyorum. Geceleri uyanırsa emzirip gazını aldıktan sonra geri yatırıyorum çok ses çıkarmıyorum kaka yapmadıysa ya da bezi çok ağır değilse değiştirmiyorum uyku açıyor. Sadece burnuna anne sütü sağıyorum burnu açılsın güzel emsin diye çünkü çok hava yutuyor. Sende durumlar nasıl?
aa burnuna anne sütü sağmayı ilk kez duydum biz serum fizyolojik sıkıyoruz
valla benimkide gündüz içi geçse bile yanlışlıkla oldu der gibi uyanıyor 🌸 gece de uykuya dalması zorlaştı ama aynen senin gibi yapmaya çalışıyorum da yazık çok gazı oluyor gaz uyandırıyor onu

Benim kızım maksimum 2 saat uyuyor. Genelde 1,5 saat sonra kalkıyor. Uykuya dalmada çok zorlanıyor. Emzirdikten sonra gaz almaya çalışırken uykusu çok açılıyor ve ayakta sallamadan malesef uykuya geçemiyor. Elektirikli sallanan beşik aldım. Onada direkt koyduğumda kendi kendine uyumuyor. İlla ayakta sallayarak dalması gerekiyor. Eşim de uyuyakalıyor sallarken. düşürür üstüne ayağı vs gelir diye korkuyorum o yüzden ondan destek alamıyorum
kıyamam sen de az uyuyorsun benim gibi.. bu erkekler uykuya dayanamıyor gerçekten benimkide uyanamıyor
ya ben de hamak yatak söyledim umutluydum işe yararsa yazarım sana da 😄 evde şu an 3 tane yatak var sadece bizim yatakta uyuyor

Kızlar 16 günlük olduk ama göğüslerim çok fazla ağrıyor uçları sızlıyor sizinde oldu mu bunun için ne yaptınız

aa burnuna anne sütü sağmayı ilk kez duydum biz serum fizyolojik sıkıyoruz
valla benimkide gündüz içi geçse bile yanlışlıkla oldu der gibi uyanıyor 🌸 gece de uykuya dalması zorlaştı ama aynen senin gibi yapmaya çalışıyorum da yazık çok gazı oluyor gaz uyandırıyor onu
Serumu çok aşırı tıkanırsa gece kullanırım onun dışında gündüz kullanıyorum. Anne sütü yumuşatıyor hwpşırıncq da sümükler düşüyor 😅 gaz olunca her türlü uyanıyor mecbur artık 3 aya gelince inşallah biraz rahatlarız

Kızlar 16 günlük olduk ama göğüslerim çok fazla ağrıyor uçları sızlıyor sizinde oldu mu bunun için ne yaptınız
Brbek sadece ucunu mu tutuyor canım öyleyse ağrı olur kahverengi alanın tamamını ağzına koymaya çalış eğerki öyleyse. Krem sür canım yumuşat

Brbek sadece ucunu mu tutuyor canım öyleyse ağrı olur kahverengi alanın tamamını ağzına koymaya çalış eğerki öyleyse. Krem sür canım yumuşat
Alıyor aslında kremde sürüyorum sonrasında sağımda yapıyorum ama sızlıyor dokununcw bile sızlıyor

kıyamam sen de az uyuyorsun benim gibi.. bu erkekler uykuya dayanamıyor gerçekten benimkide uyanamıyor
ya ben de hamak yatak söyledim umutluydum işe yararsa yazarım sana da 😄 evde şu an 3 tane yatak var sadece bizim yatakta uyuyor
😆 ah canım bak bugün hafta tatiliydi. Öğleden sonra sallaması için verdim baktım uyuyor. Bilmiyorum nasıl alışacak ama alışması lazım.İnşallaj alışır hamağa 😆 senin minnoşds mı kısa kısa uyuyor canım

Back
X