Tüp bebek 3. Gün tranfer

Safak53

Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2020
9
2
6
38
Merhabalar ben 3. Gün transferiyım 3 gün sonra test yaptım mecburi oldu biraz hcg 12.6 çıktı acaba tutundumu ama adet ağrılarım var bel ağrısı karın ağrı ayırt edemiyorum çok bunaldım vallaha aynı adet olacakmışım gibi birde 1 gün sonra adet olma ihtimalim var kafam karıştı moralımde bozuldu bu belirtilerden böyle birşey yaşiyan varmı acaba

Merhaba canm 3 gün embriyosu için erken test yapmışsın bence bazen ilaçlar yanıltıcı sonuçlarda verebiliyor ve ilaçlarda yan etki yapıyor kan test günü doktorun hangi günü vermişti bende 3 gün embriyosu transfer edildi ve bu gün 10. Günüm ben yarın kan vereceğim daha ve aynı belirtiler bendede var ama ben ilaçlara bağlıyorum

Çatlatma iğnesi oldunuz mu acaba? O yanıltıcı yükseltiyor bhcg yi. 3. Gün çok erken gebelik var demek için. Adet ağrısına da takılmayın. Olabiliyor ne yazık ki onun da bir anlamı yok.

Merhaba canım kullandım bende çatlatma iğnesi 30 hazıran transferim oldu bende öyle düşündüm ama umut işte mecburi yaptılar karnımda çok şıddetı yumurtalıklarım yıne büyüme yapmış rahimde su birikmiş ama kanama olmadı 11 temmuz test günüm bakalım ne olacak ama yarın adet günüm

Çatlatma iğnesi oldunuz mu acaba? O yanıltıcı yükseltiyor bhcg yi. 3. Gün çok erken gebelik var demek için. Adet ağrısına da takılmayın. Olabiliyor ne yazık ki onun da bir anlamı yok.
Kullandım çatlatma iğnesi yumurtalıklarım yine büyüme yapmış ondan çok şiddetli karın ağrım var onun için yapmışlar yarın adet günüm umut işte ne bileyım 11 kan bercem oda adet olmazsam

Ben de önceki transferlerimin birinde 7 veya 8. Gün kan vermiştim 5 kusur çıktı bhcg. Ne yazık ki çatlatma iğnesi etkisiymiş. Test gününde sıfıra düşmüştü zaten. 11 ini bekleyin bakalım inşallah tez zamanda kavuşursunuz

Kızlar çok şükür bu gün kan verip sonucu aldım ve sonucum pozitif Allah'ım sizlere de nasip etsin olacaksa 3 gün 5 gün embriyosu hiç fark etmiyor inanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…