- 1 Mart 2023
- 56
- 17
- 18
- 27
- Konu Sahibi Karpuzcilekk
-
Vardır vardirrr varsa çıkıyor yoksa çıkmıyor netttKızlar selam transferin 8. Günündeyim sabah ilk idrarla prodoctor erken gebelik testi yaptım ilk 5 dakikada flash turunca görülen ince bir çizgi görünüyordu 20 dakika sonra çok netleşti 1 saat sonrası aşırı net bir çizgi vardı görsel ekliyorum sizce var mı? Belirtilerim kasık ağrısı ve göğüs hassasiyeti başka belirtim yok2 gün var testime aşırı sabırsızım bu testi daha önce çok kullandım asla kuruma çizgisi veya silik çizgi çıkmıyordu o yüzden çok umutlandım Eki Görüntüle 3553807 Eki Görüntüle 3553808
Umudum o yönde teşekkür ederimVardır vardirrr varsa çıkıyor yoksa çıkmıyor nettt
Yarın test günüm Amin inşallahBaya baya gozukuyor kan ver hayirli olsun saglikla gelsin insallah
Bende ona umutlandım normalde çok yaptım bu marka testten hiç böyle çizgi olmadıGebelik yoksa hic cikmiyor isterse 24 saat gecsin kurusunnereden bildigimi sormayin hayirli olsun insallah
Sonuç çıktımıYarın test günüm Amin inşallah
Test günüm yarın sonuç çıkınca yazarımSonuç çıktımı
Evet pozitif :) çok şükürSonucunuz çıktı mı acaba?
Evet pozitifSonuç çıktımı
Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin sanaEvet pozitif
Yaa hayırlı olsun inşaallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinEvet pozitif :) çok şükür
Teşekkür ederim AminnnYaa hayırlı olsun inşaallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Amin canım benim teşekkür ederimHayırlı olsun canım sağlıkla gelsin sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?