- 26 Mart 2023
- 406
- 285
- 33
- Konu Sahibi depresifbirpolyanna
-
Canım sakin kal çok geçmiş olsun stres yapma Buda tetikler yoksa benimde bir düşüğüm var anlıyorum seni ama korkma inşallah bişey olmayacaktır her kanama düşük değil yatakta hep uzan ayağa kalkma wc harici ayağının altına bir yastık al ve canım kalçadan progestan iğne verdirmedmi doktor coraspirni kes canım benimde başıma gelmişti ordan biliyorum inşallah hiç birşey olmayacaktır şükür kalp atışı varkızlar dün kese görmeye gittiğimde kanama alanı farkedildi kese gibi kesenin yanında böyle yuvarlak o zamana kadar kanamam yoktu bu sabah fitili kullanırken kanama farkettim parlak kırmızı sonra adetin birinci günü gibi parlak kırmızı yoğun kanamam oldu kasık ağrısıyla beraber yani tamamen adetin birinci günü gibiydi ağrı da kanama daçok panik yaptım hemen hastaneye geldik kese ve kalp atışı var doktor yatış verdi hala kanama alanı var pıhtılı görünüyor dedi doktor. düşük riski var beklicez dedi serum takacaklar birazdan başına böyle bir şey gelen var mı çok korkuyorum
O kan kuruyabilir içinde veya kahve rengi olarak atılır canım bol bol zikir çek Meryem süresi aç dinle inşallah bişey olmayacak benim düşüğüm olduğu süre 5 gün hastanede yattım ama ilk gün gittiğimde bile silik kalp atışı vardı sizin dediğiniz gbi öyle net duyulmamıştı kalp atışı burada çok okudum bizler gbi başına gelenlerin sonra azalabiliyor o kan bazen 12 haftaya kadarda istihraat veriyor doktorlarımız riskli olduğu için ama bak ne güzel senin kalbi atıyor korkma sakin kal kuzum inşallah bişey olmayacaktır güçlüdür yavrun savaşçı bebek olacakkızlar dün kese görmeye gittiğimde kanama alanı farkedildi kese gibi kesenin yanında böyle yuvarlak o zamana kadar kanamam yoktu bu sabah fitili kullanırken kanama farkettim parlak kırmızı sonra adetin birinci günü gibi parlak kırmızı yoğun kanamam oldu kasık ağrısıyla beraber yani tamamen adetin birinci günü gibiydi ağrı da kanama daçok panik yaptım hemen hastaneye geldik kese ve kalp atışı var doktor yatış verdi hala kanama alanı var pıhtılı görünüyor dedi doktor. düşük riski var beklicez dedi serum takacaklar birazdan başına böyle bir şey gelen var mı çok korkuyorum
canım benim Allah razı olsun gerçekten bizi bizden başkası anlamıyor hastaneye gelene kadar bebeğim diye haykırarak ağladım çok kötüydü Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın çok çok zor o kadar emek o kadar umut her şey bir anlık. inşallah dediğin gibi olur azalarak biter sıkıntı çıkmadanO kan kuruyabilir içinde veya kahve rengi olarak atılır canım bol bol zikir çek Meryem süresi aç dinle inşallah bişey olmayacak benim düşüğüm olduğu süre 5 gün hastanede yattım ama ilk gün gittiğimde bile silik kalp atışı vardı sizin dediğiniz gbi öyle net duyulmamıştı kalp atışı burada çok okudum bizler gbi başına gelenlerin sonra azalabiliyor o kan bazen 12 haftaya kadarda istihraat veriyor doktorlarımız riskli olduğu için ama bak ne güzel senin kalbi atıyor korkma sakin kal kuzum inşallah bişey olmayacaktır güçlüdür yavrun savaşçı bebek olacak
benim de oksaparı kesti progestan iğne verdi tüp bebek doktorum burdaki kadın doğum fitili ağızdan verelim dedi iki gün bir gece gözetimdeyim inşallah bir şey olmaz çok sağolCanım sakin kal çok geçmiş olsun stres yapma Buda tetikler yoksa benimde bir düşüğüm var anlıyorum seni ama korkma inşallah bişey olmayacaktır her kanama düşük değil yatakta hep uzan ayağa kalkma wc harici ayağının altına bir yastık al ve canım kalçadan progestan iğne verdirmedmi doktor coraspirni kes canım benimde başıma gelmişti ordan biliyorum inşallah hiç birşey olmayacaktır şükür kalp atışı var
Ne demek canım ped takibi yapsınlar söyle hemşirelere bende öyle yapmışlardı ağızdan kaç mg alıyorsun 100 mü inşallah Atlatacaksınız bu günleribenim de oksaparı kesti progestan iğne verdi tüp bebek doktorum burdaki kadın doğum fitili ağızdan verelim dedi iki gün bir gece gözetimdeyim inşallah bir şey olmaz çok sağol
Canım çok geçmiş olsun şimdi sana mesaj atmıştım özelden buraya da bir girip bakayım dedim gördüm. Sakin kalmaya çalış bol bol dua bende senin için dua edeceğim inan güzel olacak hayırlı güzel haberlerini bekliyorum Allah yardımcınız olsunkızlar dün kese görmeye gittiğimde kanama alanı farkedildi kese gibi kesenin yanında böyle yuvarlak o zamana kadar kanamam yoktu bu sabah fitili kullanırken kanama farkettim parlak kırmızı sonra adetin birinci günü gibi parlak kırmızı yoğun kanamam oldu kasık ağrısıyla beraber yani tamamen adetin birinci günü gibiydi ağrı da kanama daçok panik yaptım hemen hastaneye geldik kese ve kalp atışı var doktor yatış verdi hala kanama alanı var pıhtılı görünüyor dedi doktor. düşük riski var beklicez dedi serum takacaklar birazdan başına böyle bir şey gelen var mı çok korkuyorum
çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun iyi olacağız inşallahCanım çok geçmiş olsun şimdi sana mesaj atmıştım özelden buraya da bir girip bakayım dedim gördüm. Sakin kalmaya çalış bol bol dua bende senin için dua edeceğim inan güzel olacak hayırlı güzel haberlerini bekliyorum Allah yardımcınız olsun
ped takibi yapıyorlar evet 200 mg fitil 50mg progestan ampul iğne verceklermiş . inşallah canımNe demek canım ped takibi yapsınlar söyle hemşirelere bende öyle yapmışlardı ağızdan kaç mg alıyorsun 100 mü inşallah Atlatacaksınız bu günleri
çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun iyi olacağız inşallah
çok geçmiş olsun inşallah geçecek bu günlerimiz deMerhabalar haftasonu bana da aynisi oldu birden kan boşaldi resmen . Hemen acile gittin kalp atisini gorduler zaten progestaan ignem ve fitiller kullandigim icin yat evde dediler. Kan sulandiriciyi hem ilac hem igne olarak kullaniyorum onlari kestik. Ertesi gun azalarak kesildi. Pazartesi gunu de kendi doktorumda kalp atisini duyduk o da evde dinlenme modunda kal dedi. Insallah sizinki de gececektir ne dedilerse onu yapin icinizi sakin tutmaya calisin
Yarin cagirdi doktorum . Insallah gececek elbet biraz zor oluyor bizler icin ama olsun pitirciklar iyi olsundaçok geçmiş olsun inşallah geçecek bu günlerimiz detekrar ne zaman çağırdılar sizi?
güzel haberler gelir inşallahYarin cagirdi doktorum . Insallah gececek elbet biraz zor oluyor bizler icin ama olsun pitirciklar iyi olsunda
Ah o kaybetme korkusu öyle zor bulmuşken bir de… çok çok zor. Benim de kasık ağrımla birlikte kanamalarım oldu , 5.7.9. Ve 14. Haftada ultrasonda kanama alanım da görünmüyordu. Fitil çok çok önemli ve bol su . (Su rahim kasılmasını önler) bir de dinlenmek. Ben bebeğimi şükür ki doğurdum darısı herkese ama her kanamada hastane koridorlarında ağlayarak doktor beklediğimi biliyorum korkma sen de inşallah bir şey olmazgüzel haberler gelir inşallahzaten tek isteğimiz o onlar iyi olsun yeter ki
oyy maşallah çok sevindim Allah bağışlasın. sabah ben de öyleydim Rabbim kimseye yaşatmasınAh o kaybetme korkusu öyle zor bulmuşken bir de… çok çok zor. Benim de kasık ağrımla birlikte kanamalarım oldu , 5.7.9. Ve 14. Haftada ultrasonda kanama alanım da görünmüyordu. Fitil çok çok önemli ve bol su . (Su rahim kasılmasını önler) bir de dinlenmek. Ben bebeğimi şükür ki doğurdum darısı herkese ama her kanamada hastane koridorlarında ağlayarak doktor beklediğimi biliyorum korkma sen de inşallah bir şey olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?