• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek 7. Günüm

aycandeniz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2023
4
0
1
31
merhaba bugün tüp bebek transferinden sonra 7. günümdü idrar testi yaptım silik bir görüntü çıktı dayanamadım kan verdim 0,2 çıktı yükselme şansım varmıdır ki çok üzgünüm dondurulmuş embriyoydu iki tane transfer oldum

Eklentiler

• IMG_1960.webp
    IMG_1960.webp
    64,5 KB · Görüntüleme: 375
merhaba bugün tüp bebek transferinden sonra 7. günümdü idrar testi yaptım silik bir görüntü çıktı dayanamadım kan verdim 0,2 çıktı yükselme şansım varmıdır ki çok üzgünüm dondurulmuş embriyoydu iki tane transfer oldum
Slm benim de 9 gunum silik testi yaptım çıkmadı hemşire bekle dedi. 2 tane trasefer oldum kan testi vermedim ama seninkide var gibi

doktorun söylediği günü beklemek en doğrusu yoksa böyle hayal kırıklığı oluyor, ben 11.gün test yapmıştım o güne kadar zor olsa da bekledim

12 gün yada 13 gün mus benimki pazartesi günü beli olacak hayirlisini versin allahim kucağımızi bos birakmasin
Kızlar merhaba bugün transfer günü ile beraber 7. Günümdü bende gittim kan verdim 0 geldi sonuç… normalde ayın 12snde kan ver demişti doktor. İnternette okudum verenler olmuş. Şimdi ne düşünmem gerektiğini bilmiyorum. Bu konuda bilginiz var mı

Kızlar merhaba bugün transfer günü ile beraber 7. Günümdü bende gittim kan verdim 0 geldi sonuç… normalde ayın 12snde kan ver demişti doktor. İnternette okudum verenler olmuş. Şimdi ne düşünmem gerektiğini bilmiyorum. Bu konuda bilginiz var mı
Çok erken yapmışsınız 5 gün daha bekleyin çok erken 7. Gün

Lütfen dua edin olur mu bu embriyoda tek gen ve kromozom bakıldı gerçekten 1 yıl boyunca maddi manevi ezici ve yıkıcı bir süreç oldu benim için Salı günü sonucu yazıcam size
İnşallah hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza alırsınız Bende şimdi transfer oldum inşallah benimde tutar 🤲🏻

Merhaba benimde 7. Günüm test negatif yarın kan vermeye gidicem umutsuzum

5.gün 2adet embriyo transferi oldum.5 ve 7.gunler idrar testi yaptım bembeyaz çıktı.Golge falan hiçbiriyle yoktu.9.gun Bi cesaret tekrar yaptığımda ikinci çizgi çok belirgin çıktı çok şükür 11.gun kanda testinde pozitif çıktı.Moralinizi bozmayın herkesin bünyesi farklı 2-3 gün daha bekleyin.Rabbim kimsenin emeklerini boşa cikartmasin❤️🙏

10.gün kan verdim oda negatif cikti ne yazik ki :( benimde belimde aşırı bir agri vardi bugun biraz daha iyi. Dun aksamdan beride sol yumurtalikta bicak saplanir gibi agrilar oluyor sebebini hic bilmiyorum

Benimde bugun 7. Günüm, kan verdim negatif çıktı ama belimdr aşırı bir ağrı var, kahverengi lekelenmem var. Sizin nasıl sonuçlandı testiniz
Kan degeriniz kac cikti.?Benim 1.20 icten ice yukselir mi acaba falan diyorum ama direk negatif sonucunuz dediler

Merhaba, bugün benimde transferden sonra 7. günüm 🥹 çok heyçanlıyım. Doktorum Pazardan önçe test yapma dedi… sabretmek çok zor. İnsallah Allahın izniyle hepimizin sonuçu positiv çıkar. Sizin ağrılarınız varmı? Dünden beri karnım çok ağriyor birde açayip şiş :(

Back
X