- 17 Ağustos 2023
- 332
- 272
- 18
- 27
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba sonucunuz ne olduSelam Arkadaşlar 5. Gün embriyo transferinde 9. Gün 86
11. Gün 162 13. Gün 230 çıktı doktor 15. Gün tekrar kan vermemi istedi 13. Gün yeteri kadar artış olmamış endiselenmelimiyim![]()
11. Gün ve 13.gün saat kaçta kan verdiniz acabaSelam Arkadaşlar 5. Gün embriyo transferinde 9. Gün 86
11. Gün 162 13. Gün 230 çıktı doktor 15. Gün tekrar kan vermemi istedi 13. Gün yeteri kadar artış olmamış endiselenmelimiyim![]()
Hepsini aynı saatte vermeye dikkat ettim çok şükür 19. Haftaya girdim bugün11. Gün ve 13.gün saat kaçta kan verdiniz acaba
Çok şükür 19. Haftaya girdik bugünMerhaba sonucunuz ne oldu
Maşallah inşallah benimde ilerler ben transferden 6 gün sonra kan verdim 26 çıktı iki gün somra 70 çıktı iki gün sonra 104 çıktı70 den sonra artış çok iyi olmadı yani %50 bugün tekrar kan vereceğim Şuan bana umut oldunuz dua edinÇok şükür 19. Haftaya girdik bugün
Çok şükür çok sevindimHepsini aynı saatte vermeye dikkat ettim çok şükür 19. Haftaya girdim bugün
Bugün kaç çıktı inşallah güzel yükselmiştirMaşallah inşallah benimde ilerler ben transferden 6 gün sonra kan verdim 26 çıktı iki gün somra 70 çıktı iki gün sonra 104 çıktı70 den sonra artış çok iyi olmadı yani %50 bugün tekrar kan vereceğim Şuan bana umut oldunuz dua edin
178 çıktı yani %73 artış gösterdi inşallah iyidirBugün kaç çıktı inşallah güzel yükselmiştir![]()
Kaçıncı gündesiniz suan178 çıktı yani %73 artış gösterdi inşallah iyidir
12. Gün verdim kanı 178 çıktı doktor 200 ün üzerinde olması gerekirdi dedi başka bir doktor %60 üzeri artış iyi bir sonuç tekrar kan vermeniz gerekiyor dediKaçıncı gündesiniz suan
Benim 11. Gün 162 imiş şimdi baktım tekrar inşallah artarak devam eder canım bol bol dua et kuruyemiş ye sürekli dua et Ayetel Kürsi oku bol bol12. Gün verdim kanı 178 çıktı doktor 200 ün üzerinde olması gerekirdi dedi başka bir doktor %60 üzeri artış iyi bir sonuç tekrar kan vermeniz gerekiyor dedi
İnşallah canım teşekkür ederimBenim 11. Gün 162 imiş şimdi baktım tekrar inşallah artarak devam eder canım bol bol dua et kuruyemiş ye sürekli dua et Ayetel Kürsi oku bol bol