Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seninki yüksek çıkmış maşallah bence cok guzel ilerlemis benimki düşükMerhaba kızlar, Beta hcg 335.4 çıktı 10. Gün çok yüksek değil mi normal mi acaba? Yarında test yapılacak ikiz olabilir mi acaba bu şekilde sonuç alan var mı?
Yüksek olması hamile olduğunu dahada belirginleştirir düşüktü çıkınca daha az diyorlarMerhaba kızlar, Beta hcg 335.4 çıktı 10. Gün çok yüksek değil mi normal mi acaba? Yarında test yapılacak ikiz olabilir mi acaba bu şekilde sonuç alan var mı?
Benimde boyleydi tosun gibi bi oglum oldu cok sukur bu sayilar normal ama iki transfermi yapildi benim tektiMerhaba kızlar, Beta hcg 335.4 çıktı 10. Gün çok yüksek değil mi normal mi acaba? Yarında test yapılacak ikiz olabilir mi acaba bu şekilde sonuç alan var mı?
İki embriyo canım, yıllardır bu günü bekledim şimdi de bu korkular yarın 2. Test günüm umarım yükselir çok korkuyorumBenimde boyleydi tosun gibi bi oglum oldu cok sukur bu sayilar normal ama iki transfermi yapildi benim tekti
Evet canım 2 embriyo2 EMBRIYOMU TRANSFER EDİLDİ
Korkma canim tekte ciftte bizim bende cok aradim zor buldum yavrumu o korkuyu cok iyi biliyorum ama bu sayi cok guzel tutundugunu gisteriyir insallah ikiside saglikla tutunup buyur ben cok istedigim ama dr izin vermedi iki bebegime birini yokettiler aglaya aglaya girdim transfere bak sen keyifle almissin bebisleri maasallah kuzucuklara simdiden sonra seni mukemmel heyecanlar bekliyo :)))))İki embriyo canım, yıllardır bu günü bekledim şimdi de bu korkular yarın 2. Test günüm umarım yükselir çok korkuyorum
Çok teşekkür ederim canım, herşey gönlünün istediği gibi olsunKorkma canim tekte ciftte bizim bende cok aradim zor buldum yavrumu o korkuyu cok iyi biliyorum ama bu sayi cok guzel tutundugunu gisteriyir insallah ikiside saglikla tutunup buyur ben cok istedigim ama dr izin vermedi iki bebegime birini yokettiler aglaya aglaya girdim transfere bak sen keyifle almissin bebisleri maasallah kuzucuklara simdiden sonra seni mukemmel heyecanlar bekliyo :)))))
Hayirli haberlerini takip edicem dogum yapali daha cok olmadi ama hamileligi oyle ozledimki doya doya yasa olaganustu bi duygu :)Çok teşekkür ederim canım, herşey gönlünün istediği gibi olsun![]()
Merhaba kızlar, Beta hcg 335.4 çıktı 10. Gün çok yüksek değil mi normal mi acaba? Yarında test yapılacak ikiz olabilir mi acaba bu şekilde sonuç alan var mı?