Tüp bebek anneleri lütfen fikir !!

• Konu Sahibi Konu Sahibi NazC
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

NazC

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2014
940
492
103
43
Merhaba kızlar, Beta hcg 335.4 çıktı 10. Gün çok yüksek değil mi normal mi acaba? Yarında test yapılacak ikiz olabilir mi acaba bu şekilde sonuç alan var mı?

Merhaba kızlar, Beta hcg 335.4 çıktı 10. Gün çok yüksek değil mi normal mi acaba? Yarında test yapılacak ikiz olabilir mi acaba bu şekilde sonuç alan var mı?
Seninki yüksek çıkmış maşallah bence cok guzel ilerlemis benimki düşük

Yüksek olması hamile olduğunu dahada belirginleştirir düşüktü çıkınca daha az diyorlar

2 EMBRIYOMU TRANSFER EDİLDİ

Benimde boyleydi tosun gibi bi oglum oldu cok sukur bu sayilar normal ama iki transfermi yapildi benim tekti

Benimde boyleydi tosun gibi bi oglum oldu cok sukur bu sayilar normal ama iki transfermi yapildi benim tekti
İki embriyo canım, yıllardır bu günü bekledim şimdi de bu korkular yarın 2. Test günüm umarım yükselir çok korkuyorum

İki embriyo canım, yıllardır bu günü bekledim şimdi de bu korkular yarın 2. Test günüm umarım yükselir çok korkuyorum
Korkma canim tekte ciftte bizim bende cok aradim zor buldum yavrumu o korkuyu cok iyi biliyorum ama bu sayi cok guzel tutundugunu gisteriyir insallah ikiside saglikla tutunup buyur ben cok istedigim ama dr izin vermedi iki bebegime birini yokettiler aglaya aglaya girdim transfere bak sen keyifle almissin bebisleri maasallah kuzucuklara simdiden sonra seni mukemmel heyecanlar bekliyo :)))))

Korkma canim tekte ciftte bizim bende cok aradim zor buldum yavrumu o korkuyu cok iyi biliyorum ama bu sayi cok guzel tutundugunu gisteriyir insallah ikiside saglikla tutunup buyur ben cok istedigim ama dr izin vermedi iki bebegime birini yokettiler aglaya aglaya girdim transfere bak sen keyifle almissin bebisleri maasallah kuzucuklara simdiden sonra seni mukemmel heyecanlar bekliyo :)))))
Çok teşekkür ederim canım, herşey gönlünün istediği gibi olsun :KK200:

Ayyy ne guzel tanımadığım halde ben bile heyecanlandım canım gittinmi doktora gittiysen nededi ikiz surumunu öğrenmek nasıl bir duygu acaba Allah nasip ederse inşallah bşzde iki ay sonra tedaviye başlıyoruz be en az iki embriyo koyacagını soyledi doktor

Kızlar merhaba hayırlı günler bugün kan tahlili yaptırdım tekrar transferin 11. Günü bugün 1764.83 cikti. İkiz olabilir mi

Back
X