tüp bebek annelerine sorum var

tugsem_10

Minik dünyam...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2014
9.200
4.789
198
selam güzel anneler Allah nasip ederse aranıza katılacağım.çok merak ediyorum.birkaç sorum olacaktı.
1-tüp bebek gebeliği süresince ara ara kanama lekelenme yaşadınız mı?
2-sağlıklı giden tüp bebek hamileliğinde sancılandınız mı?
3-bebeğini normal doğuran oldu mu?sezeryanla doğuranlar kaçıncı hafta gibi sezeryana karar verildi?

Ben cevap vereyim canim.ilk 2 ay ara ara lekelenme olabilir çok az olmak kaydı ile.sağlıklı giden tüp bebek gebeliğinde son ay dışında hiç sancilanma duymadım son ay olmasida doğum yaklaştığı için her gebelikte olduğu gibi çok normal. Tüp bebekle hamile olmak norman doğuma engel değil Dr ların işine geldiği için kıymetli bebek zor elde edilmiş bebek diye sezeryana yonlendiriyorlar. 12 haftadan sonra diğer gebelerden bir farkımız olmuyor.sadece doğal yolla hamile kalmamış oluyoruz.sezeryan olursa da bebek doğum tarihinden 10 gün önce alınıyor. 39+0 haftalik oldugunda

Ben cevap vereyim canim.ilk 2 ay ara ara lekelenme olabilir çok az olmak kaydı ile.sağlıklı giden tüp bebek gebeliğinde son ay dışında hiç sancilanma duymadım son ay olmasida doğum yaklaştığı için her gebelikte olduğu gibi çok normal. Tüp bebekle hamile olmak norman doğuma engel değil Dr ların işine geldiği için kıymetli bebek zor elde edilmiş bebek diye sezeryana yonlendiriyorlar. 12 haftadan sonra diğer gebelerden bir farkımız olmuyor.sadece doğal yolla hamile kalmamış oluyoruz.sezeryan olursa da bebek doğum tarihinden 10 gün önce alınıyor. 39+0 haftalik oldugunda
Allah razi olsun cevabiniz için insan ne kadar okusa da canlı canlı sürecin içinde olunca kendi geçtiği yollardan gecen annelerden bir şeyler öğrenmek istiyor.

Back
X