- Konu Sahibi nesteren85
Arkadaşlar başlıktada belirttiğimgibi en başından sonuna kadar neler yapılıyor anlatırmısınız. Süreç nasıl işliyor pztsi başlıcam bende ama ne nasıl oluyor merak ediyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende merak edıyorum deneyımlı olanlar anlatır umarımArkadaşlar başlıktada belirttiğimgibi en başından sonuna kadar neler yapılıyor anlatırmısınız. Süreç nasıl işliyor pztsi başlıcam bende ama ne nasıl oluyor merak ediyorum.
Aslında yanında olması gerekiyor bizde öyleydiAdetin 2.günü gittiğimizde eşimizin yanımızda olmasına gerek yok sanırım sadece sperm vereceğinde gelse yeterli mi
Adet sancısı gibi bir sancı oluyor benim ilk denemem de kanama az oldu diğerinde olmadı değişe biliyor transfer zor değil ama onu zor yapan idrara sıkışık olmak doktorda rahimle uğraşinca biraz zor oluyor sonuç iyi olsun da herseye değer kızlarcevapladığın için teşekkürler...bide yumurta toplama işlemi sonrasında ağrı kanama oluyormu transfer işlemi zormu
Eğer tüpteki tkanıklığınız hidrosalpeks yani sıvı birikmesi oluşturmuşsa mutlaka alınması gerekir. O sıvı olusan embriyoyu zehirliyor çünkü.kızlar ben birşey sormak istiyorum sizlere tüp bebek dediklerinde tüpünüzü almak zorundayız dediler mi benim bi tane tüpüm var bir tanesini dıs gebelik geçirdiğim için aldılar şimdi de tüp bebek diyorlar bana ama 2 tane doktora gittim ikisi de tüpümün alınması gerektiğini söylüyorlar bende almalarını istemiyorum tüpümü
şimdi ye kadar öyle birşey demediler fakat en son gittiğim doktor kistin var yada tüpün dedi yani tam anlamıyla açıklayıcı konuşmadı bende şimdi ist da bi doktora gidicem çok met ediyorlar bakalım oda aynı şeyleri derse yapacak pek birşey kalmıyor o zaman cevabın içinde teşekkür ederim sağolEğer tüpteki tkanıklığınız hidrosalpeks yani sıvı birikmesi oluşturmuşsa mutlaka alınması gerekir. O sıvı olusan embriyoyu zehirliyor çünkü.