Tüp bebek aşaması hk. Bilgi verir misiniz?

ZehreNur

❤ İki çiçeğim ❤
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2008
6.322
7.028
723
Merhaba arkadaslar 2.5 yıllık bekleyişin ardırdan bu aşamaya geldik.daha once hiçbir tedavi gormedim,aşılama yaptırmadım direkt tüp tedavisi istiyoruz.şimdiye kadar bende sorun çıkmadı eşimde varikosel vardı ameliyat oldu.
En son Mayısta devlette hormon ve simir bakıldı.bu ayda esim sperm verecek yine devlette.
Sorum şunlar; biz raporsuz özel merkezde(umut tüp bebekte) düşünüyoruz. Temmuzda ön görüşmeye gideceğiz. Önce fiyat alacagız ve onaylarsak hemen o gun tedaviye mi baslanıyor?
-dogum kontrol hapı verdiklerini duydum bu herkes için gerekli mi?
-Önceki tahlillerimiz gecerli mi yoksa yeniden mi yaptırcaz?
-Agustosta opu yaptırsak hemen transfer edilir mi yoksa bir ay ara vermek sart mı?
-Opu işleminden sonra kac gun agrınız oldu?

Allah hepimize hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin.

Merhaba arkadaslar 2.5 yıllık bekleyişin ardırdan bu aşamaya geldik.daha once hiçbir tedavi gormedim,aşılama yaptırmadım direkt tüp tedavisi istiyoruz.şimdiye kadar bende sorun çıkmadı eşimde varikosel vardı ameliyat oldu.
En son Mayısta devlette hormon ve simir bakıldı.bu ayda esim sperm verecek yine devlette.
Sorum şunlar; biz raporsuz özel merkezde(umut tüp bebekte) düşünüyoruz. Temmuzda ön görüşmeye gideceğiz. Önce fiyat alacagız ve onaylarsak hemen o gun tedaviye mi baslanıyor?
-dogum kontrol hapı verdiklerini duydum bu herkes için gerekli mi?
-Önceki tahlillerimiz gecerli mi yoksa yeniden mi yaptırcaz?
-Agustosta opu yaptırsak hemen transfer edilir mi yoksa bir ay ara vermek sart mı?
-Opu işleminden sonra kac gun agrınız oldu?

Allah hepimize hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin.
kac yillik evlisiniz? yaş kaçtı cnm? doğum kontrol hapini herkese vermiyorlar durumuna göre karar verir doktor. cnm ama aslinda keske rapor cikartsan çünkü malesef tüp bebek te ilk seferde tutmayabilir eğer ilk seferde tutmazsa raporla 3 kere deneme hakkin var öteki türlü bayaga maliyetli oluyor.
hem önce klomenle yumurta takibi olmazsa aşılama bunlari deneseydin bu aşamada hamile kalan çok insan var.

kac yillik evlisiniz? yaş kaçtı cnm? doğum kontrol hapini herkese vermiyorlar durumuna göre karar verir doktor. cnm ama aslinda keske rapor cikartsan çünkü malesef tüp bebek te ilk seferde tutmayabilir eğer ilk seferde tutmazsa raporla 3 kere deneme hakkin var öteki türlü bayaga maliyetli oluyor.
hem önce klomenle yumurta takibi olmazsa aşılama bunlari deneseydin bu aşamada hamile kalan çok insan var.
Canım ben 30 eşim 31 yaşında.2.5 yıllık evliyim.
İlki tutmazsa emriyoları dondurup yeniden transfer ettiklerinde aynı ücreti alıyorlar demi?
Bende sorun olmadıgı için klomen takip vermedi drum.direkt aşılama önermişti.sperm hızı druma gore yeterli degil o yuzden olmuyormuş
Ürologumuzda ameliyattan sonraki degerler çok iyi bir sene bekleyin olur dedi bekledik olmadı..aşılamayla vakit kaybetmek istemiyoruz o yuzden

Aşılamayla spermleri enjekte ediyorlar. Hızı düşük olunca hiç mi şans yokmuş?

Canım ben 30 eşim 31 yaşında.2.5 yıllık evliyim.
İlki tutmazsa emriyoları dondurup yeniden transfer ettiklerinde aynı ücreti alıyorlar demi?
Bende sorun olmadıgı için klomen takip vermedi drum.direkt aşılama önermişti.sperm hızı druma gore yeterli degil o yuzden olmuyormuş
Ürologumuzda ameliyattan sonraki degerler çok iyi bir sene bekleyin olur dedi bekledik olmadı..aşılamayla vakit kaybetmek istemiyoruz o yuzden
tamam cnm siz bilirsiniz o zaman. bana da ilk doktorum klomen vermedi herseyin iyi diye ama sonraki gittigim doktorlar kullandirdi. sen tüp bebek merkezine gittiginde durumunu anlat onalr seni yönlendirir zaten. tüp bebek diye gittim aşılama yaptirdilar bana da :D

tamam cnm siz bilirsiniz o zaman. bana da ilk doktorum klomen vermedi herseyin iyi diye ama sonraki gittigim doktorlar kullandirdi. sen tüp bebek merkezine gittiginde durumunu anlat onalr seni yönlendirir zaten. tüp bebek diye gittim aşılama yaptirdilar bana da :KK70:
Tüp bebek merkezinde iki asılamadan sonra tüp için rapor veriyorlar mı peki canım?

Selamlar ben 45 yaşındayım 10 gün önce tüp bebek tedavisine başladım. Sadece bir tane yumurtam varmış. Şu an yumurtam 15mm oldu kaç milim olması gerekli şansım ne kadar yükseklikte deneyen varsa bilgi alabilirmiyim. Şu an hormon sonuçlarım E2 279 , progesteron ,16, LH 6 çıktı

Son düzenleme:
Back
X