Tüp bebek başarısız ama 2 aydır adet olmadım

BEKLEYEN

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2007
61
0
86
Ankara
Kızlar merhaba temmuz 2 de 2. Tüp bebeğimizin transferi yapıldı ama olmadı.16 temmuzda adet oldum. Sonrasında 30 ağustosta 6 gün süren kahverengi akıntım oldu. 17 eylülde yeniden 5 gün kadar süren kahverengi akıntı oldu. şimdi ise dün başlayan kahverengi akıntı var. Yani 16 temmuzdan bu yana kan görmedim. 18 eylüldeki kantestinde beta hcg 1.20 çıktı. Kafam karıştı acaba adetimi böyle mi görüyorum. Doktorum kongrede gelince gitçem artık. Içimde hep bi ümit. Ne olabilir bu.

Bılmem canım ama ben 1 tÜp bebekten sonra adetımde bır deĞıŞıklık olmadı.dÜzenlı olarak hep gÖrdÜm..

tüp bebek sonrası ben de de adet düzensizliği oldu. 45 gün hiç adet olamadım
daha sonra ilaçla adet oldum. 2-3 ay sonra düzene giriyor.

Tüp bebek uygulamalarından sonra adet düzensizliği olabilir.sıkıntıya sokma kendini biraz zaman alır ama düzene girer adetlerin

beta hcg açısından zaten çok düşük bir seviye.
arkadaşların dediği gibi adet düzenliliği bir süre olmuyor.sonra düzene giriyor merak etme

Kızlar merhaba temmuz 2 de 2. Tüp bebeğimizin transferi yapıldı ama olmadı.16 temmuzda adet oldum. Sonrasında 30 ağustosta 6 gün süren kahverengi akıntım oldu. 17 eylülde yeniden 5 gün kadar süren kahverengi akıntı oldu. şimdi ise dün başlayan kahverengi akıntı var. Yani 16 temmuzdan bu yana kan görmedim. 18 eylüldeki kantestinde beta hcg 1.20 çıktı. Kafam karıştı acaba adetimi böyle mi görüyorum. Doktorum kongrede gelince gitçem artık. Içimde hep bi ümit. Ne olabilir bu.

Canim benim oncelikle gecmis olsun ayni durumu ben yasadim galiba kist var bende oyle olmustu son tedaviden sonra kist cikmisti ilaclarin etkisiyle kist olabiliyor kahve rengi akintilarim coktu 3 ay boyle surmustu dr dogum kontrol hapi vermisti seni duzene sokar allah kolaylik versin tez zamanda meleklerimiz gelir inseallahhh aminnn:emir_bebek::emir_bebek:

slm bende ağustos ayından bugüne kadar kanama ve lekelenme oluyo dr gittim olabilri dedi ilaçlardan ve ilaç verdi şimdi devam ediyo 20gün kullancam 7gün ara verecekmişim tekrar başlayacakmışım tüpbebek merkezindeki hemşireyle konuşuyorum devmlı ola bilir dedi aldıgın ilaçlar hormanlarını bozmuştur dedi bilmiyorum bende korkuyorum acaba kıssmi var bi ters durummu var diye

canim gercektende adet duzensizligi cok oluyor
sen bi test yap sonrada bi dr a git istersen

ilginize çok teşekkürler kızlar bugün sabah hafif kan geldi galiba adet oluyorum..Allah ım isteyen herkese hayırlı evlatlar versin.

Back
X