tup bebek baslangici hakkinda bilen solesin lutfen

delimideli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2013
2.388
2.411
178
Kizlar yilbasindan sonra izmitte umuttepe hastanesine tup bebek merkezine basvurcaz bende de adet duzensizligi var
dun esimin yengesiyle konustuk ozel dktora gitcektim muane icin adetim duzene girsin die bastan rutin kontroller olsun die ama esimin yengesi tup bebk basvurusunda muaneyi de yaparlar duzene sokarlar sonucta pat die tup bebek yapmiyorlar dedi kafam karisti nasil oluyor tup bebk merkezine basvurdugum zaman tedavide uygularlarmi bana adet dyzensizligi icin flab

Mrb Allah yardımcın olsun bende aynı yollardan geçtim çok sabır istiyor.bende adet düzensizliği yoktu,sizdeki tek problem adet düzensizliği ise onu düzene sokun tüp denemeden önce belki kendliğinden olur ama tüp bebeğe kesin karar verdiyseniz öncesine doktora gitmenize gerek yok.zaten kullanacağınız ilaçlarla yumurtlamanızı takip altına alacaklar gün gün bakacaklar ne zaman olgunlaşırlarsa ozaman toplanacak.tüp bebek merkezi gerekli bilgiyi verir size.hiç görüşme yapmadıysanız eşinizin tahlilleri ve sizin tahlillerinizi alıp gidip görüşün.tedavi adetin 1. Veya 2.günü başlanır.gün aşırı kontroller yapılır yumurta ne kadar cvp veriyor vs..Allah hayırlı zamanda nasip etsn

Mrb Allah yardımcın olsun bende aynı yollardan geçtim çok sabır istiyor.bende adet düzensizliği yoktu,sizdeki tek problem adet düzensizliği ise onu düzene sokun tüp denemeden önce belki kendliğinden olur ama tüp bebeğe kesin karar verdiyseniz öncesine doktora gitmenize gerek yok.zaten kullanacağınız ilaçlarla yumurtlamanızı takip altına alacaklar gün gün bakacaklar ne zaman olgunlaşırlarsa ozaman toplanacak.tüp bebek merkezi gerekli bilgiyi verir size.hiç görüşme yapmadıysanız eşinizin tahlilleri ve sizin tahlillerinizi alıp gidip görüşün.tedavi adetin 1. Veya 2.günü başlanır.gün aşırı kontroller yapılır yumurta ne kadar cvp veriyor vs..Allah hayırlı zamanda nasip etsn
Tesekkur ederim cnm sagol cevap verdigin icin bende oyle yapicaktim ama orda tedavi edip baslatirlar dedi yengesi
testler flan hep elimizde zaten zakliyoruz

Fazladan parada gitmez ikiyede bolunmemis olurum diyr dusunuyorum
daha hic gorusmedik merkezle ama blmiom bastan muane edip tedavi sekline karar veriyolar die biliyorum

bende de polikistik over nedeniyle adet düzensizliiği vardı hatta tüp bebeğe başlamadan önce 2 ay adet olmadım. tüp bebek için doktora gittiğimde bana 7 gün içmem gereken bi ilaç verdi ve ilaç bittikten 3 gün sonra adet oldum. doktorumla konuştuğumuz gibi 2.gün kontrole gittim kanlarımı verdim ve o gün gonal f ile tedaviye başladık. sonraki 9 gün içinde 2 günde bir gidip kan verdim ve ultrasona girdim doktorum değerlerime göre ilaç dozu ayarladı ek ilaçlar verdi vs. 9. gün artık çatlatma iğnemi vurdum ve ertesi gün hiç ilaç almadım bir sonraki gün ise yumurta toplama (opu) yapıldı. opudan 5 gün sonra 2 embriyo trasferim yapıldı. transfer gününü 1. gün sayarak 10. ve 12. günler beta HCG yaptırdım ve çok şükür hamileyimmmmm.
benim ilk denemem olduğu için sanırım çok rahattım tabi sonuç pozitif olduğu için şu anda da çok büyük şeyler yaşamamış gibi hissediyorum. Rabbim utandırmasın. psikoliji ve doktora güven çok önemli etkenler. bence sen rahat olur çok fazla kafana takmazsan her şey daha iyi olur diye düşünüyorum. tevekkül çok önemli.
Allah hepimizin yardımcısı olsun ve isteyen herkese hayırlısıyla bir evlat nasip etsin inşallah.

Tesekkur ederim cnm bebegini sagsalim kucagina almak nasip olur insl
takmiyoruz zaten artk ikimizde oluruna biraktik yani bunun icin ayrietten doktora gitmeme gerek yok tupbebek veya asilama icin tedavi edip baslatiyorlarsa cok iyi benim icin

Back
X